În luna noiembrie ProVideo.ro lansează pe DVD Volumele 1 – 8 din primul sezon Violetta.

Distribuție: Martina Stoessel, Diego Ramos, Jorge Blanco

Gen: Serial

Format: DVD

Violetta_S1_V1

Volumul 1

Cine este Violetta? O adolescentă plină de viață care se întoarce în Buenos Aires, orașul ei natal, după o perioadă petrecută peste hotare. Înzestrată cu o voce incredibilă, tânăra noastră se va înscrie la cursurile unei școli muzicale de elită: Studio 21. Aici, Leon și Tomas, doi băieți cu personalități diferite, vor începe să lupte pentru… inima ei. Va reuși să își facă prieteni? Va reuși să devină o cântăreață de succes? Va reuși să își descopere adevărata iubire?

Violetta_S1_V2

Volumul 2

Mulțumită lui Angie, noua ei guvernantă, amintirile iubitei sale mame vor tresări din nou în inima Violettei. Va fi influențată eroina noastră de rândurile citite în jurnalul mamei? Vor fi aceste cuvinte și amintiri o sursă de inspirație pentru ca visul ei să devină realitate? Pe de altă parte, viața din Buenos Aires începe să-i dea mai multă încredere în forțele proprii. Cu toate acestea, Ludmila, cea mai populară fată de la Studio 21, devine pe zi ce trece și mai geloasă pe Violetta iar Jade, logodnica tatălui ei, începe să îi ridice mai multe semne de întrebare.

Violetta_S1_V3

Volumul 3

Fiecare zi reprezintă o nouă provocare în Studio 21! Tânăra noastră eroina se bucură de primele ieșiri cu prietenele, ca între fete, dar și de prima întâlnire. Multe noutăți vor apărea viața Violettei. Cine va avea parte de noi oportunități? Cine va avea de infruntat adversitatea celorlalți? În tot acest timp, German are alte planuri. Va reuși Violetta să își convingă tatăl că nu există pe lumea aceasta un loc mai bun de trăit decât Buenos Aires?

Violetta_S1_V4

Volumul 4

Planurile lui Tomas se vor complica brusc, și, din această cauză, visele sale se pot nărui. A venit vremea să își ia rămas bun? Acest eveniment poate fi o șansă nesperată pentru cineva care a stat în umbră? În familia Violettei, ziua cea mare pentru Jade și German se apropie. Cu toate acestea, nunta lor poate ruina planurile altcuiva, iar Studio 21 se pregătește pentru un eveniment major!

Violetta_S1_V5

Volumul 5

Studio 21 are de înfruntat probleme mari. Pablo, un profesor foarte îndrăgit, renunță la postul sau și în locul lui vine… Gregorio! Ce vor face Violetta și colegii ei în această situație? Viețile lor sunt marcate de despărțiri, împăcări, întâlniri și aventuri. Inimile lor bat mai intens ca niciodată. În tot acest timp, directorul de la Studio 21 nu le va face viețile ușoare. Prietenia se va transforma în rivalitate? Va triumfa adevărata iubire?

Violetta_S1_V6

Volumul 6

Fiecare ascunde cate un secret. În orice caz, unele dintre ele trebuiesc protejate mai mult decât altele iar Angie nu face excepție. Pe de altă parte, Violetta va trebui să își facă curaj și să îi facă tatălui ei o mărturisire. La școală, ca și în viață, eroina noastră va trebui să facă o serie de alegeri dificile pentru a depăși o serie de obstacole. În tot acest timp, o persoană nouă va apărea în viața Violettei. Va fi un prieten de nădejde sau un inamic cu intenții ascunse?

Violetta_S1_V7

Volumul 7

Iubirea plutește în aer! Cine va avea noroc în dragoste și cine va trebui să aștepte? Cu toate acestea, mai multe persoane și-au făcut planuri să le facă viața amară celorlalți, însă minciuna are și va avea întotdeauna picioare scurte. Iar atunci când ai câștigat încrederea cuiva, îți va fi și mai dificil să îi aduci la cunoștință adevăruri mai puțin plăcute. Este Angie sinceră cu German? Reușește Violetta să împace pasiunea pentru muzică cu atașamentul față de tatăl ei?

Violetta_S1_V8

Volumul 8

A venit timpul pentru ca mai multe lucruri să fie lămurite. Adevăratele sentimente trebuiesc spuse cu voce tare! Vechile neînțelegeri trebuiesc date la o parte. Ce se va întâmpla în familia Violettei? Va reuși Jade să își recâștige locul în inima lui German? Violetta va trebui să decidă… cine este alesul inimii sale? Stundenții de la Studio 21 se împacă sub un motto încurajator: “Împreună putem face mai multe! “. Lucrurile par să se îndrepte către un final fericit. Oare?

 

1 COMENTARIU

  1. imi trebuie toata colectia Violeta. Se poate sa mi-o trimiteti prin curie la Tg Mures? tel contact 0749665740

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.