Ascultă acest articol


Sezonul 3 al serialului În mintea criminalului, difuzat în premieră la Diva, se apropie de final. Ultimele două episoade ale sezonului vor fi difuzate joi, 27 noiembrie, începând cu ora 21:00. Mai exact, finalul de sezon este format din două părți ale episodului intitulat Strawberries and Cream.

În prima parte, Jane face o descoperire neobișnuită în timpul unei investigații declanșate de o explozie dintr-o benzinărie, iar Lisbon este atacată într-o școală părăsită. În partea a doua, echipa se străduiește să afle cine e agentul infiltrat în CBI. În sfârșit, Patrick se întâlnește față în față cu dușmanul lui de moarte, perfidul criminal în serie Red John. Cum John i-a ucis familia lui Jane, orice confruntare directă între cei doi riscă să devină sângeroasă…

Serialul În mintea criminalului spune povestea lui Patrick Jane (Simon Baker), consultant independent al Biroului de Investigaţii din California (CBI), care este celebru pentru faptul că rezolvă cazuri dificile folosindu-şi capacitatea de observaţie extrem de dezvoltată. În cadrul Biroului, Patrick Jane este notoriu datorită faptului că ignoră protocolul şi pentru că, pe vremuri, era un medium aproape celebru, prefăcându-se că are abilităţi paranormale. Jane nu vânează doar criminali, ci şi pe propriul lui demon: Red John, un malefic ucigaş în serie care i-a ucis întreaga familie la începutul serialului.

Diva-The Mentalist 3 res

În rolul lui Patrick Jane joacă actorul nominalizat la Globul de Aur şi la Premiul Emmy Simon Baker („Îngerul păzitor”, „Diavolul se îmbracă de la Prada”). Serialul În mintea criminalului îi mai are în distribuţie pe Robin Tunney („Empire Records”, „Clubul vrăjitoarelor”, „Prison Break”), Tim Kang („Obsesie misterioasă”, „Dragoste cu preaviz”), Owain Yeoman („Troia”, „Cei nouă”) şi Amanda Righetti („Rebel în California”, „Întoarcerea la casa bântuită”).

Nu pierdeți, așadar, ultimele două episoade din sezonul 3 al serialului În mintea criminalului, difuzate joi, 27 noiembrie, începând cu ora 21:00, la Diva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.