Sezonul 5 al serialului Ofițeri începători se apropie de final: ultimul episod va fi difuzat luni, 1 decembrie, la ora 21:00, numai la Diva.

Acest sezon a adus schimbări semnificative pentru fiecare dintre personaje, pentru că ofițerii de la Divizia 15 au învățat noi lecții de viață și au avut de luat decizii radicale.

În ultimul episod din sezonul 5, tinerii polițiști reușesc, în sfârșit, să-l prindă și să-l aresteze pe atentatorul cu bombă pe care l-au tot vânat, dar sunt șocați să descopere că planurile lui erau mult mai crude decât crezuseră ei inițial. În mod clar, povestea nu se încheie aici, căci devine evident că în interiorul departamentului de poliție ceva nu e tocmai în regulă. Încercând să recupereze ceea ce ar putea fi o dovadă crucială în sprijinul acestei afirmații, unul dintre ofițeri ajunge să fie în pericol de moarte.

Nu pierdeți ultimul episod din sezonul 5 al serialului Ofițeri începători, difuzat luni, 1 decembrie, la ora 21:00, numai la Diva!

De luni, 8 decembrie, la ora 21:00, urmăriți la Diva, în premieră absolută în România, noul serial Bibliotecarii (The Librarians).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.