Celebră datorită rolului său din serialul anilor ’80 Dinastia, actrița Joan Collins va fi invitatul special al emisiunii Fashion Police difuzată de E! miercuri, 4 februarie, la ora 22:00.

“Încoronată” de către Kathy Griffin – gazda show-ului Fashion Police – drept regina covorului roșu al Premiilor SAG, Joan Collins face parte din distribuția serialului The Royals, care urmează să fie lansat în primăvara aceasta în S.U.A.

[pull_quote_center]O ador. Iubesc tot ceea ce face Joan Collins. Are 81 de ani și arată incredibil. Sincer, mi-aș fi dorit ca rochia ei de la Premiile SAG să aibă și mai multe paiete și un șliț mai adânc! Vă rog să nu mă contraziceți!, [/pull_quote_center]

a spus Kathy Griffin despre celebra actriță.

SAG Awards 2015 - ARRIVALSÎn ediția Fashion Police de miercuri, 4 februarie, de la ora 22:00, Joan Collins va fi prezentă în platoul emisiunii pentru a da detalii despre rolul său din serialul The Royals – cel al Ducesei de Oxford. De asemenea, va vorbi și despre performanța de a avea o carieră longevivă și de a rămâne în lumina reflectoarelor timp de mulți ani. Pentru că Joan Collins este o legendă a micului ecran.

Mai mult, Joan Collins va povesti, alături de gazdele emisiunii Fashion Police – Giuliana Rancic, Kelly Osbourne, Kathy Griffin și Brad Goreski – despre moda fascinantă a anilor ’80!

Urmăriți-o pe celebra Joan Collins, invitat special în emisiunea Fashion Police difuzată de E! miercuri, 4 februarie, la ora 22:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.