Ascultă acest articol


În acelaşi timp în care AMC SUA a anunţat preluarea a două sezoane ale serialului pereche al “The Walking Dead”, AMC Global a anunţat astăzi că a obţinut dreptul de a emite la nivel internaţional acest nou serial şi că plănuieşte să difuzeze fiecare episod al său la o distanţă de doar 24 de ore de la premiera din SUA. AMC Global, reţeaua internaţională de televiziuni AMC, lansată la sfârşitul lui 2014 şi este disponibilă în peste 115 ţări şi teritorii.

Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero şi David Alpert din “The Walking Dead” sunt producătorii executivi ai noului serial, care la fel ca şi cel original, este produs de studiourile AMC. Dave Erickson (“Marco Polo,” “Sons of Anarchy”), care a co-creat şi a co-scris episodul pilot cu Kirkman, este producător executiv şi showrunner. Serialul îi va avea ca actori principali pe Cliff Curtis (“Missing”, “Gang Related”), Kim Dickens (Gone Girl, “Sons of Anarchy”), Frank Dillane (Harry Potter and the Half-Blood Prince) şi Alycia Debnam Carey (Into the Storm).

Noul serial se va filma în Los Angeles şi se va concentra pe noile personaje şi scenarii. Primul sezon al show-ului va avea şase episoade de o oră şi va avea debutul pe AMC la sfârşitul verii. Al doilea sezon al serialului se va difuza în 2016.

[pull_quote_center]“Brandul AMC devine rapid sinonim cu cel mai căutat şi captivant conţinut din lume” [/pull_quote_center]

a spus Bruce Tuchman, Preşedintele AMC şi Sundance Channel Global.

[pull_quote_center]“Suntem încântaţi să aducem serialul la o audienţă globală la numai 24 de ore de la premiera din S.U.A. şi să ne asigurăm că fani ai “The Walking Dead” se va putea bucura împreună de această nouă poveste pe măsură ce se dezvăluie.”[/pull_quote_center]

Ed Carroll, COO al AMC Networks a declarat:

[pull_quote_center]“Cu Robert Kirkman şi Dave Erickson la cârmă, alături de un grup excepţional de producători executivi şi distribuţie, acest nou serial va oferi iubitorilor serialului “The Walking Dead” ceea ce ei au cerut mereu – o privire din altă perspectivă a apocalipsei zombilor şi una ce ne duce înapoi chiar la începutul epidemiei.”[/pull_quote_center]

AMC Networks a schimbat imaginea postului TV MGM în AMC la sfârşitul lui 2014. Rebranding-ul a marcat prima distribuţie în afara Americii de Nord pentru AMC, unul din cele mai populare şi premiate mărci din televiziune. De atunci, AMC a lansat sute de feed-uri cu versiuni locale pe cablu sau platforme de satelit în Europa, America Latină, Asia, Africa şi Orientul Mijlociu. De asemenea, AMC VOD, HD şi TV Everywhere acompaniază aceste canale.

În plus, pe lângă programele originale de la studiourile proprii AMC Networks, AMC Global prezintă filme populare, premiate de la cele mai mari filmoteci din lume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.