Ascultă acest articol

Când iubita sa ajunge ultima victimă a unui criminal în serie, Guru nu mai distinge limita dintre bine şi rău în căutarea răzbunării.

RegizorMohit Suri

Scenariu : Tushar Hiranandani, Milap Zaveri

Gen: Acţiune, DramăCrimă

Lansare : 20 martie 2015

Durata : 129 min

Studio :  Balaji Motion Pictures

Distribuitor : BML Entertainment

Clasificare :  N.15

Actori :

Sharaddha Kapoor   …    Aisha
Sidharth Malhotra   …     Guru
Riteish Deshmukh    …    Rakesh Mahadkar
Nihar Gite   …     Manish
Kamal Rashid Khan   …     Brijesh

Sinopsis: Ek Villain / Psihopatul” are ca punct principal personajul Guru, un tânăr nesăbuit şi dur care lucrează pentru un politician. Deşi trecutul refuză să îi dea pace, crede că îşi poate schimba viaţa atunci când o cunoaşte pe Aisha, de care se îndrăgosteşte iremediabil. Atunci când aceasta cade victima atacurilor unui criminal în serie, Guru pleacă să facă dreptate. Dar pe cine caută? Cine este cu adevărat criminalul? Care este motivul din spatele asasinatului şi care este cheia misterului?

RECENZIE:

Mulţumită distribuitorului de filme indiene în România, BML ENTERTAINMENT, vom putea vedea pe marile ecrane din ţară – „Ek Villain / Psihopatul”. Este regizat de către Mohit Suri, cunoscut pentru „Aashiqui 2 (2013)” şi „Murder 2 (2011)” şi are la bază un scenariu scris de Tushar Hiranandani şi Milap Zaveri. Filmul este un remake al thriller-ului coreean „Saw The Devil (2010)”, de altfel foarte violent. În „Ek Villain” nu se păstrează elementele din original şi sunt schimbate cu unele tipice celor indiene.

psihopatul 1Sidharth Malhotra („Hasee Toh Phasee”, „My Name Is Khan”) îl joacă pe Guru, un individ violent, recalcitrant şi un criminal. Guru o să-şi revizuiască atitudinea şi viaţa datorită apariţiei frumoasei Aisha (Shraddha Kapoor – care a jucat şi în „Aashiqui 2”). Se va îndrăgosti treptat de aceasta şi vor fi de nedespărţit în cele mai grele momente. Aisha suferă de cancer şi se bucură de ultimele clipe de viaţă împreună cu Guru. O poveste de dragoste uimitoare care e pe punctul de a se încheia. Aisha cade victimă unui criminal (în serie) – Rakesh, jucat de Riteish Deshmukh. Va reuşi Guru să se răzbune şi să aibă sufletul împăcat?

Riteish Deshmukh, cel care-l joacă pe criminalul în serie, interpretează credibil, reuşind astfel să intre în pielea unui psihopat. Scenariul ne prezintă scene din trecut şi din prezent, în paralel. Observăm că factorul declanşator al comportamentului viitorului criminal este o întâlnire cu Aisha, care s-a soldat cu uciderea acesteia. Întâlnim de mai multe ori replica „om de clasă mijlocie” precum şi alte jigniri aduse de soţie în dialogul din mintea lui Rakesh. Crimele îl fac să se simtă bine, să uite de certurile pe care le-a avut acasă. Fiecare ceartă este egală cu o nouă crimă. Riteish joacă asemenea unui profesionist rolul călăului de suflete, purtând o pelerină în timpul crimelor odioase.

Sidharth Malhotra trece de la o stare la alta. De la un criminal care şi-a răzbunat familia, la un mieluşel cupsihopatul 2 fluturaşi în stomac. Întâlnirea cu Aisha l-a schimbat radical, chiar dacă la început este respins. Un personaj care la început pare unul neplăcut, spre sfârşit devine unul agreabil.

Shraddha Kapoor este punctul central al producţiei. Ea reuşeşte să ducă povestea la un alt nivel, comunicând cu Sidharth prin priviri, livrând pe ecrane mitul dragostei la prima vedere.

Avem parte de scene sângeroase şi întunecate, acestea fiind surprinse de Mohit Suri cu cadre exacte pe personajele participante. Câteva scene dintre Shraddha şi Sidharth sunt înduioşătoare, încât îţi este scuzată slăbiciunea dacă verşi o lacrimă. Uneori te pot supăra vocile sintetizate ale personajelor, auzindu-se ca într-un tunel. Treci cu brio peste acestea, deoarece scenariul are grijă să se axeze mai mult pe iubirea dintre cei doi protagonişti.

psihopatul 3Ek Villain / Psihopatul” prezintă o poveste cutremurătoare de dragoste care poate să mişte audienţa neobişnuită cu idilele romantice, fondate pe traume şi răzbunare. O dramă care evidenţiază schimbarea unui criminal într-un om slabit de raţiune prin iubire şi apoi într-un răzbunător – „Ek Villain / Psihopatul” va surprinde. Mai întâi pentru îndrăzneală şi mai apoi pentru poveste.

Postere:

psihopatul 1

Trailer:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.