Populara emisiune „Colecția de la Count’s Kustoms” se întoarce pe HISTORY, la finalul lunii mai. Pasionații de automobile se vor putea bucura de episoadele celui de-al patrulea sezon în fiecare zi de marți, la 22:00, începând cu 28 mai.

În acest nou sezon Danny Koker, legenda din Las Vegas, este mai determinat ca oricând să obțină mașinile pe care le dorește, făcând orice pentru a-și atinge scopul, inclusiv oferte în bani-gheață care îi iau prin surprindere pe proprietari. Danny și echipa de la Count’s Kustoms continuă să restaureze, să customizeze și să vândă mașini extraordinare, străduindu-se să țină magazinul lor din Las Vegas pe linia de plutire.

De la automobile vintage Thunderbirds la clasicele Corvette, mașini de jucărie sau motociclete cu ataș, Danny și echipa sa nu se dau îndărăt de la nimic pentru a găsi și transforma cele mai interesante vehicule. Acest nou sezon va debuta cu un Plymouth Road Runner, care l-a fascinat dintotdeauna pe Danny, urmat de un Satellite Sebring, la care Contele are parte de piedici în finalizarea negocierilor. De asemenea, în acest sezon, Danny va analiza o colecție incredibilă de mașini, care va conține chiar și un Ford Roadster din 1933 și un ’53 Henry J.

Mai multe informații despre serialele HISTORY sunt disponibile pe pagina oficială de Facebook HISTORY.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.