După ce anul trecut Cristina Bazavan şi Cristian Manafu s-au duelat în seri de film tematice, pe terasa Promenada Mall, anul acesta, ei revin cu o nouă confruntare a filmului romantic cu cel de acţiune, pe 29 mai, la acelaşi cinematograf în aer liber.
Competiţia “Care PE Care” este acum mai acerbă. Cei doi concurează pentru singura proiecţie din seara de vineri. Nu vor fi două filme: unul romantic şi unul de acţiune. Va fi doar unul. Dar care?

De luni până vineri, cei doi bloggeri pasionaţi de film invită comunitatea cinefililor să aleagă cel mai bun film dintre “Interstellar” (2014) şi “You’ve Got Mail” (1998). Votul va fi făcut online pe blogurile celor doi iniţiatori: Bazavan.ro şi Manafu.ro. Filmul care va strânge cele mai multe voturi va fi proiectat vineri, 29 mai, pe terasa Promenada, de la 21.00. Accesul este gratuit!

Zona cinematografului în aer liber poate primi până la 600 de spectatori. Dotările tehnice sunt de ultima generaţie. Filmele vor fi vizionate în format HD, datorită unui proiector outdoor unic în România, Roadie HD+35K 1080 HD DLP, denumit şi “The World’s Brightest, Best HD Digital Projector”. Sonorul este asigurat de un sistem L-ACOUSTICS, pe care îl folosesc în concerte Metallica, Rammstein, Red Hot Chili Peppers, Robbie Williams, P! Nk, Swedish House Mafia.

Participarea ta la eveniment aici.

Seara de film a bloggerilor face parte din campania Promenada “Vara asta sunt PE Promenada”. Mall-ul din Floreasca pregăteşte numeroase surprize, astfel ca, din 15 mai, vizitatorii au parte în fiecare seară de evenimente cu intrarea libera: seri tematice de filme, vizionarea înregistrărilor unor concerte celebre sau activităţi pentru copii în timpul weekend-ului. Evenimentele sunt anunţate în pagina specială: http://noutăţi. Promenada.ro/evenimente/

Ideea “Care PE Care” a fost susţinută încă de anul trecut de comunitatea bloggerilor şi site-uri de cinema. Susţinătorii evenimentului sunt Dove, TNT Express şi Uber.

Partenerii media sunt RegieLive.ro, BlogDeCinema.ro, CineAmator.ro, EdgeAndBack.ro şi GazetaDeFilm.ro și bineînțeles, revista noastră, @FiLM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.