Show-ul „Ce e nou în eSports” începe astăzi la AXN Spin

0
2971
Ascultă acest articol


„Ce e nou în eSports” (Heads Up Daily), un show de tip magazin care abordează subiecte legate de lumea jocurilor video și eSports, debutează astăzi, de la ora 16.55, la AXN Spin.

Cele mai recente analize și competiții eSports, cei mai tari jucători, subiecte fierbinți pe agenda pasionaților de jocuri video, dar și alte noutăți din lumea gamingului vor fi printre subiectele zilnice la “Ce e nou în eSports”. Telespectatorii vor mai putea urmări interviuri cu dezvoltatori de jocuri, dar și cu unii dintre cei mai populari creatori de conținut pe YouTube sau Twitch.

Marrisa și Brody sunt cei doi prezentatori ai noii emisiuni TV, un mix de divertisment și informație, cu un conținut atractiv pentru publicul pasionat de eSports și jocuri video. Brody “Liefx” Moore este un cunoscut comentator eSports, partener Twitch și gazda unor podcasturi, în timp ce Marrisa “mrob29” Roberts este reporter specializat pe zona competiților de jocuri video.  Cei doi vor prezenta știrile zilei, vor comenta turneele și îi vor intervieva pe unii dintre cei mai cunoscuți jucători din lume, printre care Liam “Mangachu” Campbell (OWL), Victor “Punk” Woodley (FGC) sau Jake “SirActionSlacks” Kanner (DOTA).

“Gamer Glossary”, “Q&Play Trivia”, “Love Play”(pentru pasionatele de gaming), “Modded” ( jocuri care au fost modificate) sau “Pro Log” (prezentarea celor mai interesante vedete) sunt câteva dintre rubricile emisiunii “Ce e nou în eSports”, produsă de Carl Edwin Michel, care poate fi urmărită pe AXN Spin, de luni până vineri, de la ora 16.55.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.