Big Hero 6 – Blu-ray Review

0
2243

Big Hero 6 / Cei 6 Super Eroi – Blu-ray Review

EDIŢIE : Normală

GEN : Acțiune, Aventură, Animație

VIDEO :

Codec: MPEG-4 AVC (23.95 Mbps)
Resolution: 1080p
Aspect ratio: 2.40:1 (16×9)
Original aspect ratio: 2.39:1

AUDIO :

Dolby Digital: Engleză 5.1, Română 5.1

SUBTITRĂRI : Română, Engleză

NUMĂR DISCURI : 1

CLASIFICARE : A.G.

DATA LANSĂRII : MAI 2014

DURATA : 98 min

PREŢ : 79.90RON

SINOPSIS

Aventura, emoția și umorul pe care publicul le-a așteptat dintotdeauna de la Studiourile de Animație Walt Disney vin acum cu aventurile Celo 6 Super-Eroi! Faceți cunoștință cu Baymax, un roboțel de companie mai mult decât adorabil, care va forma o echipă fantastică împreună cu un copil-minune pe nume Hiro Hamada!

Aunci când un sir de evenimente devastatoare îi va catapulta pe cei doi în mijlocul unei confruntări extrem de periculoase care are loc pe străzile din San Fransokyo, Hiro și Baymax vor aduna un super-grup de prieteni care… la nevoie se vor cunoaște! Aceștia sunt Go Go Tomago, un adevărat dependent de adrenalină, Wasabi, un pusti foarte inteligent, meticulos și ordonat, Limonada – o expertă înnăscută în ale chimiei și Fred, un fan al benzilor desenate, foarte relaxat și sigur pe el. Împreună, ei vor forma o echipă de eroi total atipici! Aduceți-i în casele voastre pe Cei Super-Eroi – o nouă generație de personaje fabuloase care ne vor încânta întreaga familie!

DESPRE BLU-RAY

Carcasa este de Blu-ray clasic. În interior nu există alte materiale, flyere, reclame, promoții e.t.c.

Odată introdus Blu-ray-ul în player apare sigla producătorului și apoi meniul animat cu muzică pe fundal. După apăsarea butonului Play urmează câteva avertismente antipiraterie, înainte de începerea filmului.

BONUSURI

  • Feast: Scurt-metraj cinematografic
  • Originile Celor 6 Super Eroi: Călătoria lui Hiro – Descoperă cum au transformat producătorii o poveste de benzi desenate într-o adevărată aventură cu super-eroi Disney. Narată de actorul Jamie Chung (Go Go)
  • Big Hero Secrets – Află secretelor ouălor de Paști!
  • Big Animator 6: Personajele din spatele personajelor – Faceți cunoștință cu artiștii care au adus la viață echipa plină de culoare a Celor Șase Super-Eroi
  • Scene căzute la montaj – Include introduceri ale regizorilor și variante alternative

DETALII FILM

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.