Entourage – Recenzie

„Anturaj” este o mulţumire pentru fanii serialului iar pentru cei care nu l-au urmărit este ca un sumar al celor 8 sezoane.

1
2429
Ascultă acest articol


Adaptare după popularul serial HBO, comedia „Anturaj” reuneşte distribuţia originală condusă de actorii Kevin Connolly, Adrian Grenier, Kevin Dillon, Jerry Ferrara şi Jeremy Piven, într-o nouă aventură amuzantă.

Regizor : Doug Ellin

Scenariu : Doug EllinRob Weiss

Gen: Comedie

Lansare : 12 iunie 2015

Durata : 104 min

StudioHBOClosest to the Hole ProductionsLeverage Entertainment

Distribuitor : Freeman Entertainment

Clasificare :  A.P. 12

Actori :

Kevin Connolly     …     Eric
Adrian Grenier    …     Vince
Kevin Dillon      …     Johnny Drama
Jerry Ferrara      …     Turtle

Sinopsis: Adaptare după popularul serial HBO, comedia „Anturaj” reuneşte distribuţia originală condusă de actorii Kevin Connolly, Adrian Grenier, Kevin Dillon, Jerry Ferrara şi Jeremy Piven, într-o nouă aventură amuzantă, în premieră pe marile ecrane, din 12 iunie. Povestea filmului îi readuce în centrul acţiunii pe actorul de cinema Vincent Chase (Grenier) împreună cu Eric (Connolly), Turtle (Ferrara) şi Johnny (Dillon) care îşi reiau activitatea sub îndrumarea lui Ari Gold (Piven), fost agent şi actual manager de studio. Deşi ambiţiile lor s-au schimbat, legătura dintre aceştia rămâne la fel de puternică în faţa capriciilor şi intrigilor din industria cinematografică a Hollywoodului.

RECENZIE:

„Anturaj” a fost un serial tv care a debutat în perioada 2004 şi a avut o durata de 8 sezoane, fiind un succes imens pentru HBO, postul producător. Anul acesta, fanii serialului se vor bucura fiindcă au parte de o continuare, mai exact un film unde evenimentele sunt urmărite de unde le-a lăsat show-ul. Mai exact după 6 zile.

DSC_6039.DNG Câştigător al unui Glob de Aur, serialul s-a încheiat în momentul când Vince (Adrian Grenier) a cerut-o de soţie pe femeia visurilor sale. Prima scenă din film ni-l arată pe Vince în luna de miere, pe un iaht aflat în Marea Mediterană alături de zeci de fete în bikini, dar fără soţia sa. Agentul Ari (Jeremy Piven), devenit şeful unui studiou important, are un proiect care îi va schimba cariera lui Vince, în calitate de regizor. Fiind la apogeul carierei, Vince acceptă şi încearcă ceva nou. Eric (Kevin Connolly), care este producătorul şi prietenul lui Vince, realizează că au depăşit cu mult bugetul şi au nevoie de bani pentru finalizarea proiectului. Ari apelează la filantropul Larsen McCredle (Billy Bob Thornton), care deţine jumătate din film, pentru bani. Milionarul Larsen îi va da banii doar dacă fiul său se va duce la Hollywood să vadă în ce stare se află producţia.

ENT-04882rRegizorul şi scenaristul Doug Ellin, cel care s-a ocupat şi de serialul HBO, premiat cu numeroase premii, a vrut ca filmul să fie diferit de ce s-a văzut pe micul ecran. Asta a şi făcut, turnând filmul în case luxoase, iahturi şi în locaţii extravagante. Apariţia unor cameo-uri este un adevărat deliciu pentru fani. Mark Wahlberg, care este şi producătorul filmului, îşi face apariţia ca un dur al Hollywood-ului dându-i sfaturi lui Ari. Luptătoarea de UFC Ronda Rousey are parte de un cameo care o arată cum e în viaţa reală, iar Turtle (Jerry Ferrare) vrea să o agaţe, fiind un mare fan. Printre cameo-uri se mai află şi Emily Ratajkowski şi încă două mari suprize pe care nu vi le voi dezvălui.

Doug Ellin structurează scenariul în aşa fel încât, chiar dacă nu ai urmărit măcar o secvenţă din serial, să poţi înţelege ceva din film. Dar scenariul nu este unul care să te impresioneze, să vrei mai mult de la film. Vezi cum decurge viaţa celor de la Hollywood, de la vedete la producători şi doar atât. Nimic mai mult. Un fel de „Ray Donovan” dar la un nivel anost.

„Anturaj” este o mulţumire pentru fanii serialului iar pentru cei care nu l-au urmărit este ca un sumar al celor 8 sezoane.

Postere:

entourage_ver2_xlg

Trailer:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.