Începând cu data de 15 iulie 2015, Lex Hobby Store va aduce pe piața din România 3 titluri de reviste de benzi desenate de la Marvel. Astfel pasionații de filme cu super eroi cât și fanii universului Marvel vor avea acces, în premieră, la benzile desenate originale cu 3 personaje super amuzante care au milioane de fani în întreaga lume.

Lex Comics va fi numele editurii care va aduce pe piața românească aceste 3 titluri de reviste de benzi desenate de la Marvel. Cele 3 personaje sunt nimeni alții decât Iron Man, Thor și celebrul Deadpool. Fie că ești fanul carismaticului Tony Stark, dacă Asgardul este destinația ta preferată în materie de benzi desenate sau dacă îți place Deadpool pentru caracterul său pus întotdeauna pe glume, vei avea ocazia să găsești aceste 3 titluri de benzi desenate de la Marvel pe http://www.lexshop.ro cât și în rețeaua de distribuție națională ce cuprine: Inmedio, Cărturești, Librarium, eMag.ro, elefant.ro cât și alte magazine de specialitate și librării.

Revistele de benzi desenate vor fi disponibile la prețul de 7,9 Lei cu o periodicitate lunară iar persoanele interesate pot face încă de pe acum precomandă pe siteul www.lexshop.ro, urmând ca după publicare să apară și abonamentele lunare pe același site.

Proprietarul Lex Grup, Alexandru Trofin afirma că: “Prin introducerea revistelor de benzi desenate de la Marvel, fanii acestui univers ce conține multe dintre personajele noastre preferate din cărți sau filme, vor putea fi mai aproape de eroii lor. Mai mult, accesul persoanelor interesate la aceste benzi desenate va fi mult mai facil, datorită și prețului de doar 7,9 lei, în timp ce aceleași reviste, în limba engleză costă undeva la 18 lei”.

Lex Hobby Store este unul dintre cele mai importante magazine hobby din România care oferă spre comercializare clasice articole creative, jocuri de tip lego, jocuri de societate (încă din 2008), tricouri și suvenuriri pentru fanii filmelor sau benzilor desenate. În 2013, Lex Grup a publicat în limba română două jocuri de societate: Tzolk’in: Calendarul Maiaș și Regele din Tokyo.

Marvel Worldwide Inc. cunoscut sub numele de Marvel Comics are o istorie importantă în materie de reviste de benzi desenate, făcând acest lucru încă din 1939. În 2009, compania a fost cumpărată de către Walt Disney Company, asigurând o piață de desfacere și mai importantă pentru revistele de benzi desenate, filmele cât și alte produse ce au strânsă legătură cu Universul Marvel. În 2008, Marvel avea o cotă parte de 40,81% din piața revistelor de benzi desenate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.