Ce program aveți sâmbătă după-amiază, de la ora 15:00? Spongebob ar celebra probabil o nouă distincție acordată de “Angajatul lunii”, familia Murphy din filmul Jinxed ar avea parte de ore de ghinion, și neastâmpăratul Jared s-ar afla la acea oră în tărâmul fermecat al lui Arthur Spiderwick.

Canalul Paramount vă încurajează să vă petreceți timpul cu familia într-un mod mai interesant și amuzant, prin urmare v-a pregătit sesiuni de aventuri și comedii potrivite pentru toate vârstele și gusturile. Și nici nu mai trebuie să vă certați pe controlul telecomenzii TV, există suficientă distracție pentru toți.

În fiecare sâmbătă, de la ora 15:00, instalați-vă comod în fotolii sau pe canapea, pregătiți o porție zdravănă de popcorn și dați pe canalul Paramount pentru un program de filme pentru toată familia. Veți face cunoștință cu familia Murphys din comedia Jinxed, o familie care are parte de un ghinion nesfârșit, sau cu fermecata lume Spiderwick.

În lumea subacvatică e multă agitație. Spongebob Pantaloni Pătrați și prietenul lui Patrick pornesc într-o misiune specială pentru a reabilita numele domnului Crab, patronul restaurantului Krustry Krab, care a avut parte de o înscenare. Dreptatea trebuie făcută și în Shark Tale, când o crimă zduguie locuitorii oceanului.

Printre cele mai populare meserii pe care le poate avea un copil, jobul de spion e probabil pe primul loc, iar Carmen și Juni se pricep de minune să fie spioni copii (Spy Kids, Spy Kids 2).

Swindle, povestea lui Griffin care pornește într-o aventură curajoasă pentru a obține dreptate, sau The boy who cried werewolf, despre un adolescent ciudat care se transformă într-un lup în timpul șederii la un castel din România, sunt alte titluri incluse în programul de pe Paramount Channel.

Program- Paramount Channel, în fiecare sâmbătă de la ora 15:00

  • Rags & Spongebob Squarepants- 27 Iunie
  • Shark Tale & Aladdin- 4 Iulie
  • Swindle & We’re Back- 11 Iulie
  • The Best Player & Spy Kids- 18 Iulie
  • The Boy Who Cried Werewolf & Spy Kids 2- 25 Iulie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.