AMC a dezvăluit astăzi layout-ul principal de la conferinţa Comic-Con International: San Diego 2015 pentru “Fear the Walking Dead”, serialul-pereche extrem de aşteptat al dramei de succes “The Walking Dead”, ce va avea premiera în luna august. Grafica realizată de fotograful Frank Ockenfels 3, se poate vizualiza în fişierul ataşat.

Imaginea va apărea la conferinţa fanilor în perioada 8-12 iulie. O prezentare despre “Fear the Walking Dead” cu distribuţia şi producătorii executivi va avea loc pe 10 iulie la ora 13:00 în Hall H, la Comic-Con.

De asemenea, AMC a mai dezvăluit un promo care poate fi vizionat mai jos:

“Fear the Walking Dead” ne duce înapoi la începuturile apocalipsei zombi – în vremuri în care lumea se schimba rapid din motive necunoscute, înainte ca cineva să înţeleagă exact ce se întâmplă, când viaţa, aşa cum toată lumea o cunoştea, se schimba complet şi se altera în feluri în care nimeni nu şi-ar fi putut imagina vreodată. Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero, David Alpert sunt producătorii executivi ai “Fear the Walking Dead” şi David Erickson este showrunner-ul serialului produs de AMC Studios. Acţiunea serialului se desfăşoară în Los Angeles şi îi are în distribuţie pe Kim Dickens în rolul lui Madison, Cliff Curtis în rolul lui Travis, Frank Dillane în rolul lui Nick, Alycia Debnam-Carey în rolul Aliciei, Elizabeth Rodriguez în rolul Lizei, Ruben Blades în rolul lui Daniel, Mercedes Mason în rolul Ofeliei şi Lorenzo James Henrie în rolul lui Chris.

Primul sezon al serialului va avea şase episoade de câte o oră. Al doilea sezon va avea premiera în 2016.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.