Ascultă acest articol


AXN, televiziune Sony Pictures Television Network, anunță premiera celui de-al treilea sezon al serialului Polițiști fără frontiere, pe 13 octombrie, la ora 22:00, ca parte a ofertei de programe din această toamnă.

Serialul de investigație plin de acțiune Polițiști fără frontiere se întoarce cu al treilea sezon. Serialul spune povestea Curții Penale Internaționale ce investighează infracțiuni transfrontaliere și aduce criminalii în fața justiției. Intriga Polițiști fără frontiere are loc în cele mai exotice locuri din lume, în timp ce echipa elitistă a polițiștilor de neclintit colaborează să rezolve cele mai răsunătoare crime internaționale.  

După momentul în care a fost desființată, Unitatea Specială de Investigație transfrontalieră a lui Michael Dorn este reabilitată, sub strictă supaveghere și cu prosteste din partea altor entități care se simt amenințate. Unitatea Specială de Investigație reinstalată în funcție primește noi membri, inclusiv pe Ellie Delfont-Bogar, care are un răspuns la orice, chiar dacă greșit, și pe veteranul Marco Constante, a cărui expertiză în răpiri și negocieri de eliberare a ostaticilor l-au pregătit să fie gata de a identifica secrete bine ascunse.

În noul sezon, Unitatea Specială de Investigație se confruntă cu problemele umanității la cel mai grav nivel, cu omoruri, corupție, epidemii și catastrofe radioactive, chiar în centrul Europei. Membrii echipei trebuie să se întâlnească și să înfrunte pasiuni, politică și profit, terorism și șantaj, în timp ce fac față presiunilor interne generate de un grup de experți. Echipa trebuie să colaboreze bine împreună și să rezolve crimele rapid, dar să își țină propriile dorințe și demonii cei mai ascunși în frâu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.