Hotel Transylvania 2 – Recenzie

3
5912
Ascultă acest articol


Acţiunea lui Hotel Transylvania 2 se petrece la o distanţă de 7 ani faţă de evenimentele din primul film, timp în care regulile rigide ale lui Dracula au devenit mult mai permisive.

Regizor : Genndy Tartakovsky

Scenariu : Robert Smigel, Adam Sandler

Gen : Animație, Comedie, Familie

Lansare : 30 octombrie 2015

Durata : 89 min

Studio : Sony Pictures Animation

Distribuitor : InterCom Film

Clasificare : A.G.

Actori :

Adam Sandler     …     Dracula (voce)
Andy Samberg     …     Jonathan (voce)
Selena Gomez     …     Mavis (voce)
Kevin James     …     Frankenstein (voce)
Steve Buscemi     …     Wayne (voce)
David Spade     …     Griffin (voce)
Keegan-Michael Key     …     Murray (voce)

Sinopsis:

Acţiunea lui Hotel Transylvania 2 se petrece la o distanţă de 7 ani faţă de evenimentele din primul film, timp în care regulile rigide ale lui Dracula au devenit mult mai permisive. Deşi iniţial Drac nu permitea decât monştrilor accesul în hotel, iată că acum porţile sunt larg deschise şi pentru vizitatorii obişnuiţi. Faptul ca Dennis la cei 5 anişori ai săi nu prea dovedeşte a avea calitaţi de vampir, constituie principala temere a lui Drac, iar acest lucru va da tonul noilor aventuri în centrul cărora se va afla îndrăgita gaşca de monştri (Frank, Murray, Wayne si Griffin, in frunte cu Drac). Decizia de a-l supune pe Dennis la o pregătire gen “cantonament pentru monştri”, îi va crea lui Drac o grămadă de neplăceri, cea mai mare fiind pricinuită chiar de tatăl său, Vlad, care nu va reacţiona prea bine la aflarea veştii că strănepotul lui nu este vampir de rasă pură şi în plus, că oamenii obişnuiţi au obţinut acces în Hotel Transylvania.

Recenzie:

Acest film de animaţie regizat de Genndy Tartakovsky este cu adevărat hilar şi a lăsat publicul și pe mine râzând cu voce tare. “Hotel Transylvania 2” este continuarea succesului din 2012, “Hotel Transylvania”. Dacă nu aţi văzut primul film, daţi-i o şansă şi sequel-ului pentru că eu cred că este mult mai bun ca originalul. Personajul meu favorit  de departe este Dracula (Adam Sandler), deoarece este un personaj mai special.  El este iubitor, iertător şi poate, doar un pic mai crazy uneori. Acest film mă face să îmi doresc şi eu un bunic ca el pentru că este atât de puternic şi iubitor.

Relaţia dintre Dracula şi fiica sa, Mavis (Selena Gomez) este atât de fumoasă şi de neuitat. Mavis rămâne însărcinată şi dă naştere unui băieţel pe nume Dennis. Legătura puternică între Dennis şi bunicul vampir Dracula este relaţia mea preferată din film, pentru că dragostea lor este atât de puternică, chiar dacă este greu pentru Dracula să accepte că nepotul său este pe jumătate om. Dracula este preocupat de faptul că nepotul său nu dă semne că el va fi vampir, aşa că face tot posibilul să-l ajute pe Dennis să se transforme într-un vampir. Va fi Dennis mai mult ca şi mama sa, care este vampir, ori va rămâne om la fel ca tatăl său?

Efectele speciale sunt remarcabile si m-am bucurat de toate lucrurile diferite pe care le-au făcut cu animaţia. Mesajul acestui film este că

oricât de diferit este cineva, trebuie să-l acceptam aşa cum este.

Această animație m-a făcut să îmi dau seama cât de important este să accepți diferența. Publicul ţintă pentru Hotel Transylvania  este pentru oricine care vrea să râdă şi să aibă parte de un moment bun. Recomand acest film pentru vârstele cuprinse între 5 şi 18 ani, deoarece unele dintre scene ar putea fi un pic înfricoşătoare pentru unii copii. Recomand să fie văzut 3D pentru că este o experienţă foarte cool şi pentru că filmul este hilar.

hotel-transylvania-2-HT2-PK-01_mkt011_FOR_lm_v6_addchars_lm_v8_rgb-1940x1049

Eu, ca adult, m-am bucurat de vizionarea acestei animații excelente. Dacă sunteţi în căutarea unui film de comedie-aventură cu acţiune perfectă de la început până la sfârşit, atunci ar trebui să vedeţi această capodoberă cinematografică.

Hotel Transylvania 2 rulează în cinematografe în 3D din 30 octombrie și este distribuit în România de InterCom Film.

Postere:

hotel-transylvania-ro

Trailer:

3 COMENTARII

  1. Haha, a fost genial filmul. L-am văzut cu prietenii și a devenit și mai amuzant decât era. De asemenea, Dracula îmi place și mie cel mai mult.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.