Cartoon Network lansează aplicaţia CN Anything

0
1905
Ascultă acest articol


Cartoon Network a lansat o nouă aplicaţie special gândită pentru tablete şi dispozitive smartphone. Cartoon Network Anything oferă un flux de conținut nou-nouț, creat exclusiv pentru fanii CN, pentru ca ei să se bucure pe tablete şi pe telefoanele mobile, de interacţiunea cu personajele din serialele lor preferate, aşa cum nu au mai făcut-o până acum. Aplicaţia poate fi descărcată gratuit, căutând Cartoon Network Anything în App Store.

 Cartoon Network Anything este locul unde selecţia de jocuri, activități, trivia și conţinut video este în continuă creștere și în continuă schimbare. Găseşte diferenţele, colorează personaje, fă teste, construieşte personaje sau urmăreşte pur si simplu cele mai noi videoclipuri.

Aplicația oferă o gamă diversificată de divertisment, din care poţi opta pentru conţinutul preferat, pe care aplicaţia îl va memora şi va încerca să îţi ofere conţinut din sfera de interes. Există şi opţiunea de a salva elemente favorite, pe care să le accesezi oricând.

Mai mult decât atât, Cartoon Network Anything va aduce premiere direct din Studiourile Cartoon Network, oferind posibilitatea de a urmări în premieră micro episoade special create pentru CN Anything. Ce mai aştepti? Orice se potriveşte cu CN Anything!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.