AMC și producătorul de jocuri video Versus Evil au lansat Fear the Walking Dead: Dead Run, jocul oficial pentru dispozitivele mobile bazat pe serialul AMC ce a doborât recordurile de audiență. Aplicația de mobil este de acum disponibilă în întreaga lume prin App Store pentru iPhone, iPad și iPod touch.

Fear the Walking Dead: Dead Run îi pune pe jucători în rolul personajelor favorite din serial, încercând să evadeze dintr-un Los Angeles devastat și să scape de grupurile de zombie care au pus stăpânire pe oraș. Grafica jocului cuprinde peisaje cunoscute, precum o biserică abandonată, un liceu și arena sportivă locală. Jocul cuprinde peste 40 de arme și niveluri speciale pe episoade care oferă fire narative în paralel cu evenimentele din serialul tv.

Am dorit să lansăm jocul într-o manieră unică și incitantă pentru a onora serialul incredibil pe care se bazează. Jocul este atât palpitant cât și atrăgător din punct de vedere vizual, pe măsură ce jucătorii încearcă să supraviețuiască o cădere apocaliptică a orașului Los Angeles“,

a declarat Mac McKean, SVP al Digital Media pentru AMC și SundanceTV.

Fear the Walking Dead: Dead Run este deocamdată disponibil exclusiv pe App Store pentru iPhone, iPad și iPod touch.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm accesați www.getdead.run.

De asemenea, turul virtual AMC este disponibil pe pagina oficială a postului de televiziune la http://www.amctvce.com/FTWD360/360-tour/

Fear the Walking Dead 360 Experience al AMC oferă un tur virtual al iahtului Abigail, noua casă de pe apă a supraviețuitorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.