Răspunde la întrebarea de concurs și ai șansa să câștigi una dintre cele 2 invitații duble la filmul “Criminal”, valabile la Cine Grand – Auchan Titan.

Câștigători: Copelea Alexandra, Alexandru Mihaela

Nu are sentimente. Nu are scrupule, Nu are control. E un criminal cu sânge rece care și-a petrecut jumătate din viața în închisoare. Și s-au jucat cu mintea lui. Iar asta a fost cea mai mare greșeală.

Răspunde la întrebarea de concurs și poți câștiga 2 invitații la filmul Criminal.

În CRIMINAL, acest actor celebru pentru rolurile din “Dansând cu Lupii”, “Bull Durham”, “Poștasul”, “Robin Hood”, livrează o performanță strălucită in pielea unui criminal cu sânge rece, care, forțat să asculte de o conștiință implantată, începe să dezvolte propria conștiință. Care este numele lui?

  1. Kevin Costner
  2. Ryan Reynolds
  3. Gary Oldman

Invitațiile sunt valabile la Cine Grand Auchan Titan din București în săptămâna de după concurs, de luni până duminică. Câștigătorii vor fi contactați pentru a furniza CNP-ul. Câștigătorii afisați pe site pot merge la film cu buletinul.

Din 15 aprilie, ultima șansă a CIA se află în memoria unui CRIMINAL. Kevin Costner, Ryan Reynolds, Gary Oldman, Tommy Lee Jones și Gal Gadot îți aduc un action-thriller intens, exploziv, încărcat de tensiune și emotie. CRIMINAL. Un film distribuit de Freeman Entertainment. Mergi la cinema din 15 aprilie.

44 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.