Răspunde la întrebarea de concurs și ai șansa să câștigi una dintre cele 2 invitații duble la filmul “The Legend of Tarzan”, valabile la Cine Globe Auchan Titan.

Câștigători: Nita Vlad, Patrascoiu Vlad-Mihai

Era considerat o fantomă, un spirit al naturii. Niciun om nu a început cu mai puțin. Crescut în sălbăticie, a înțeles profund natura și a reușit să o stăpânească. Nu e un om obișnuit. De ani întregi, în civilizație, răspunde la numele John Clayton III, Lord of Greystoke. Însă, când e nevoit să se întoarcă în junglă pentru a salva tot ceea ce iubește, redevine Tarzan.

Răspunde la întrebarea de concurs și poți câștiga 2 invitații la filmul Legenda lui Tarzan.

În rolul lui Jane, iubita soție a lui Tarzan – John Clayton III, Lord of Greystoke, joacă această actriță care a devenit celebră odată cu rolul din “Lupul de pe Wall Street” și care va interpreta rolul Harley Quinn în multașteptatul “Suicide Squad”. Care este numele ei?

  1. Megan Fox
  2. Margot Robbie
  3. Emma Stone

Invitațiile sunt valabile la Cine Globe Auchan Titan din București în perioada 11 iulie – 15 iulie. Câștigătorii vor fi contactați pentru a furniza CNP-ul. Câștigătorii afisați pe site pot merge la film cu buletinul.

Din 8 iulie, trăiește alături de Tarzan și Jane o aventură epică într-un film eveniment: “Legenda lui Tarzan”, cu Alexander Skarsgard, Margot Robbie, Samuel L. Jackson și Christoph Waltz. Mergi la cinema pentru o experiență intensă: acțiune, dragoste, umor, peisaje fantastice, efecte incredibile și o poveste cu totul nouă. “Legenda lui Tarzan”. Din 8 iulie în 3D, Dolby Atmos, 4Dx și IMAX 3D.

42 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.