Ascultă acest articol

Serialul de succes Lege și ordine: Intenții Criminale începe luni, 19 septembrie, la ora 20:00 și va fi difuzat de luni până vineri. Serialul dramatic care urmărește cazuri de crime anchetate de poliția orașului New York îi are în distribuție, printre alții, pe Vincent D’Onofrio, Jeff Goldblum, Eric Bogosian, Kathryn Erbe și mulți alții.

Producătorul Dick Wolf stă în spatele popularei francize Lege şi ordine, care are în palmares Premii Emmy şi din care face parte şi Lege şi ordine: Intenţii criminale – serial care s-a terminat în SUA în vara lui 2011, odată cu sezonul 10. Serialul dramatic poliţist este unul unic prin prisma faptului că oferă o extra dimensiune poveştii dezvăluind înfăptuirea crimelor din perspectiva asasinilor. Serialul integrează o componentă psihologică unică în peisajul poveştilor din Lege şi ordine (care s-a terminat în 2010, după 20 de sezoane!) şi Lege şi ordine: Brigada specială.

Urmăriți la DIVA Lege și ordine: Intenții criminale, din 19 septembrie, ora 20:00. De luni până vineri, la aceeași oră, va fi difuzat câte un episod.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.