Rob & Chyna, noua docu-serie marca E!, invită publicul în viața cuplului format de Rob Kardashian (fratele lui Kim Kardashian) și Blac Chyna, recent logodiți și aflați în mijlocul pregătirilor pentru nașterea primului lor copil. Seria de șase episoade cu durata de câte o oră va avea premiera la E! duminică, 18 septembrie, la ora 21:00 și va fi difuzată săptămânal.

Cuplul va dezvălui, în cadrul noii producții, detalii din viața sa personală, pe măsură ce se mută în noua casă și se pregătește pentru viața de familie.

“Puține povești de iubire au avut un asemenea ecou în cultura pop precum idila dintre Rob și Chyna și suntem bucuroși să îl urmărim pe Rob în acest moment fericit al vieții sale”, a spus Jeff Olde, Executive Vice President, Original Programming & Development, E!, adăugând:  “Suntem încântați că putem împărtăși publicului E! următorul capitol din viața cuplului.”

Seria Rob & Chyna este produsă de Ryan Seacrest Productions și Bunim/Murray Productions. Ryan Seacrest este producător executiv pentru Ryan Seacrest Productions. Gil Goldschein, Jeff Jenkins, Farnaz Farjam și Ailee O’Neill sunt producători executivi pentru Bunim/Murray Productions. Kris Jenner este producător executiv, iar Rob Kardashian și Blac Chyna sunt coproducători executivi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.