Răspunde la întrebarea de concurs și ai șansa să câștigi una dintre cele 2 invitații duble la filmul “The B.F.G.”, valabile la Cine Globe Auchan Titan.

Câștigători: Ionescu Gabriel, Catalina Rusu

Într-o noapte, la ora vrăjitoarelor, ceva foarte înalt și foarte slab și-a strecurat pe fereastră mâna uriașă, a înhățat-o pe Sophie și a dus-o în lumea uriașilor, unde Sfarmă-Oase, Roade-Plozi, Stoarce-Carne, Papă-Pipote și Măcelandrul hapaiesc chillieni cu gust de chilli sau tunisieni cu gust de tunici. Doar el, uriașul care suflă vise în urechile copiilor adormiți, zăpăcitul care brambucește cuvintele, mănâncă doar castracurcuveți scârboșei și bea sifoclăbucel zmeurabilos. Cu el, Marele Uriaș Prietenos, începe Sophie o aventură splendorabilă.

Răspunde la întrebarea de concurs și poți câștiga 2 invitații de două persoane la filmul de familie Marele Uriaș Prietenos.

Marele Uriaș Prietenos este regizat și produs de unul dintre cei mai influenți cineaști din istoria filmului, considerat fondatorul noii ere a Hollywoodului, a cărui filmografie include “Fălci”, “Lista lui Schindler”, “War of the Worlds”, “Jurassic Park”, “Indiana Jones” și, alături de echipa de la Marele Uriaș Prietenos, filmul “E.T.”, unul dintre cele mai frumoase filme făcute vreodată.

  1. Steven Spielberg
  2. Martin Scorsese
  3. David Ayer

Invitațiile sunt valabile la Cine Globe Auchan Titan din București. Câștigătorii vor fi contactați pentru a furniza CNP-ul. Câștigătorii afisați, vineri, pe site pot merge la film cu buletinul.

Mergi la cinema din 2 septembrie să pornești cu Sophie și MUP într-o misiune minunastică, plină de râsete și fapte aiurite și curajoase: Marele Uriaș Prietenos, regizat de Steven Spielberg, produs de echipa din spatele filmului “E.T.”, bazat pe cartea lui Roald Dahl, autorul “Charlie și Fabrica de Ciocolată”. Un film pentru toată familia, distribuit de Freeman Entertainment. Din 2 septembrie, lumea e mai uriașă decât ți-ai imaginat. Mergi la cinema să vezi Marele Uriaș Prietenos, subtitrat sau dublat de Nicole Cherry, Cristina Cioran și multi alții.

58 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.