Câştigător a două premii Oscar, actorul Ben Affleck („Batman vs. Superman: Zorii Dreptăţii”) este Christian Wolff, un savant matematician care are o relaţie mai bună cu numerele decât cu oamenii, în acţiunea regizată de Gavin O’Connor „The Accountant: Cifre periculoase”.

Sub o acoperire anostă, Christian ţine contabilitatea unora dintre cele mai periculoase organizaţii criminale din lume. În momentul în care autorităţile ajung pe urmele lui, acesta îşi oferă serviciile unui client legitim: o companie de robotică în al cărui bilanţ apar discrepanţe de milioane de dolari. Lupta pentru supravieţuire începe atunci când Chstistian descoperă neregulile financiare din firmă.

Din distribuţia filmului mai fac parte Anna Kendrick, J.K. Simmons, Jon Bernthal, Jean Smart şi Cynthia Addai-Robinson. Scenariul este semnat de Bill Dubuque, iar filmul este produs de Mark Williams şi Lynette Howell, în timp ce Gavin O’Connor, Jamie Patricof şi Marty Ewing sunt producători executivi.

Echipa de creaţie din spatele camerelor de filmat este alcătuită din directorul de imagine Seamus McGarvey, designerul de producţie Keith Cunningham, editorul Richard Pearson, designerul de costume Nancy Steiner şi compozitorul Mark Isham.

O producţie Warner Bros. Pictures, thrillerul „The Accountant: Cifre periculoase” are premiera în cinematografele din ţară pe 28 octombrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.