3 scurt metraje online pe CINEPUB Betoniera, Bruiaj și Curaj pot fi văzute online

0
1681
Ascultă acest articol


Începând cu joi, 20 octombrie, scurt metrajele Betoniera (regia Liviu Săndulescu), Bruiaj (regia Bogdan Drumea) și Curaj (regia Radu Matei Bărbulescu) sunt online, gratis și legal, pe CINEPUB.

În această săptămână, CINEPUB propune iubitorilor de film trei scurt metraje și trei experiențe diferite. Cinefilii vor avea parte de suspans, vor descoperi o cameră bântuită de cămin, apoi vor trăi absurdul vieții de zi cu zi, alături de un bărbat interpretat de Mimi Brănescu.

Mimi Brănescu, Iulia Lumânare, Teo Corban și Adrian Titieni fac parte din distribuția unui scurt metraj prezentat, printre altele, la Clermont Ferrand, Sao Paulo, Vilnius și TIFF. Acțiunea filmului Betoniera, semnat de Liviu Săndulescu, are loc într-un șantier din centrul Bucureștiului, unde zgomotul infernal nu se oprește nici noaptea. După repetate apeluri catre poliție fără niciun rezultat, un locatar recurge la o formă destul de neobișnuită de protest.

Filmat în stilul found footage, Bruiaj (regia Bogdan Drumea) e un scurt metraj independent fără buget, dar cu impact puternic, un horror cu accente de comedie. Dracula Film Festival, NexT IFF sau IPIFF sunt doar o parte dintre festivalurile unde Bruiaj a fost proiectat. Filmul spune povestea a două fete care își petrec seara într-o camera bântuită de cămin. Cele două apelează la un specialist pentru a rezolva ”problema”.

În Curaj, de Radu Matei Bărbulescu, o femeie e martoră involuntară a unei infracțiuni. E noapte, iar ea se află într-o zonă nepopulată a orașului și realizează că este urmărită de doi bărbați. Scurt metrajul ridică dilema morală a unei femei pusă față în fată cu doi infractori.

 Informații despre toate filmele din portofoliul Cinepub se găsesc pe site-ul oficial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.