E! încinge atmosfera în Wags Miami, care are premiera pe 11 noiembrie

0
1280
Ascultă acest articol


E! Entertainment Television ajunge pe cealaltă coastă a Americii cu reality-show-ul de succes WAGS (Wives and Girlfriends of Sports Stars), odată cu premiera noului show WAGS Miami, de vineri, 11 noiembrie, la ora 21:00. Seria săptămânală de 8 episoade a câte o oră prezintă stilurile de viaţă extravagante şi pline de dramatism care le caracterizează pe soţiile şi iubitele sportivilor profesionişti. Aşteptaţi-vă la multe artificii din partea celor 8 protagoniste care trăiesc în lumea exclusivistă a celor mai cunoscute staruri din sport.

În acest prim sezon, doamnele sexy formează un grup exclusivist în care dramatismul și dragostea sunt la ordinea zilei. Dar, odată cu statutul exclusivist, vine şi un set de reguli cărora oricare WAG trebuie să se supună: trebuie să ştie cum să-şi sprijine bărbatul, să înveţe ierarhia lumii WAG şi cum să navigheze prin ea. În această lume, doamnele noastre independente sunt experte în manevrare şi manipulare şi arată întotdeauna impecabil.

 Faceţi cunoştinţă cu echipa WAGS Miami:

 Hencha Voigt s-a îndrăgostit şi apoi s-a despărţit de un star NBA, fost jucător la Boston Celtics. S-a iubit cu un şir lung de atleţi profesionişti, printre care şi foste staruri de la Miami Heat şi Miami Marlins, dar acum Hencha este singură şi petrece intens prin toate cluburile VIP. Expertă în fitness şi antrenor, a apărut în numeroase videoclipuri, seria TV Ballers, câteva filme, a fost model şi a defilat pe numeroase podiumuri. Hencha şi Metisha vor să lanseze împreună o linie vestimentară.

Claudia Sampedro şi Julius Peppers, jucător la Green Bay Packers, sunt inseparabili. Şi-au combinat familiile (o fiică şi un fiu de 7 ani din relaţii anterioare) şi au împreună un băieţel de 8 luni. Claudia a apărut în reviste ca „Maxim”, „FHM” şi nu numai şi este celebră pentru abdomenul şi posteriorul ei perfecte. Are aproape 1 milion de fani pe Instagram.

Vanessa Cole este investitor în afaceri imobiliare şi a fost, timp de 7 ani, iubita unui jucător important de la Baltimore Ravens. Vanessa ştie că trebuie să aibă grijă de ea însăşi în lumea WAG şi pune bazele propriului serviciu de concierge de lux, având în paralel grijă de doi copii al căror tată este unul dintre cei mai bine plătiţi jucători din NFL.

Ashley Nicole Roberts l-a cunoscut pe Philip Wheeler, jucător la Atlanta Falcons, cu peste 7 ani în urmă, când acesta juca la Indianapolis Colts. Model profesionist, membră a trupelor rezerviste ale armatei americane şi mamă a unui băiat de 2 ani, Ashley ştie să fie puternică atunci când situaţia o cere. După ce a postat pe Instagram o fotografie în care îşi alăpta băiatul, toate luminile reflectoarelor s-au orientat spre ea şi toată ţara a criticat-o. În ciuda reacţiilor negative, ignoră răutăţile şi se concentrează pe propriul ei drum.

Darnell Nicole şi Reshad Jones, care joacă momentan la Miami Dolphins, se ştiu de 5 ani şi au împreună o fetiţă de 2 ani. S-au cunoscut înainte ca Reshad să intre în NFL, iar Darnell a dorit insistent să fie cerută de soţie de acesta. Acum e concentrată pe planificarea nunţii şi speră ca Reshad să nu dea bir cu fugiţii pe ultima sută de metri.

Astrid Bavaresco este designer de costume de baie, iar creaţiile ei tocmai au apărut la Swim Week. Moda din Miami înseamnă costume de baie sexy, deci creaţiile lui Astrid trebuie să respecte regula. Mare fan Facetime, aceasta foloseşte  aplicaţia de socializare pentru a-şi verifica iubitul – atunci când nu este singură. Fără a îi da de bănuit, Astrid îl roagă să îi arate camera lui de hotel, pentru a verifica dacă a dormit cineva pe cealată parte a patului. Încrederea e punctul ei slab, dar lucrează la asta. Printre foştii ei iubiţi se află jucători profesionişti de la Miami Dolphins, Detroit Lions şi Pittsburgh Steelers.

Metisha Schaefer este model, vorbeşte fluent 5 limbi şi este o WAG, iubindu-se cu foşti jucători profesionişti de baseball şi fotbal. Nicole Williams, colega ei WAG din Los Angeles, este noua iubită a fostului iubit al Metishei. Ambele doamne s-au cunoscut recent, dar nu se prea înţeleg – iubitul Metishei a înşelat-o cu Nicole. Acum, Metisha este gata să găsească bărbatul potrivit.

WAGS Miami este produs de Machete Productions; Amber Mazzola şi Lori Gordon sunt producători executivi, iar Paul Yuan este co-producător executiv.

Urmăriți WAGS Miami în fiecare vineri, începând din 11 noiembrie, la ora 21:00, numai la E!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.