Humans Series 2

Produs de Kudos pentru AMC și Channel 4, acțiunea din “HUMANS” are loc într-un prezent paralel unde roboții servitori foarte dezvoltați numiți “synth”, care se aseamănă perfect cu ființele umane vii, devin parte integrantă a societății.

Sezonul al doilea din “HUMANS” începe la câteva luni după evenimentele din sezonul întâi. Synth-ul Niska (Emily Berrington) este în continuare liberă și posedă codul conștiinței. Familia ei de synth, Mia (Gemma Chan), Leo (Colin Morgan) și Max (Ivanno Jeremiah), neștiind unde se află Niska, încearcă fiecare să-și găsească locul în lume în timp ce oamenii reali Joe (Tom Goodman-Hill) și Laura Hawkins (Katherine Parkinson) încearcă să-și repare căsnicia.

Pe măsură ce încep să iasă la suprafață incidente despre synth-uri care încep să se comporte într-un mod inexplicabil, efectul de undă al unei decizii din trecut se întoarce dramatic și surprinzător la ușa familiei Hawkins. Joe, Laura și întreaga familie sunt puși în fața unei decizii dificile care va pune întreaga familie în centrul atenției. Între timp, în Statele Unite, Milo Khoury (Marshall Allman), un tânăr miliardar din Silicon Valley, fondator și CEO al unei companii tehnologice de top, desfășoară o nouă cercetare. Având nevoie de asistență, el o recrutează pe Dr Athena Morrow (Carrie-Anne Moss), expertul remarcabil al țării în Inteligența Artificială. Suspicioasă pe motivele lui și concentrată pe propria muncă, Morrow este determinată în a crea un nou fel de conștiință a roboților.

Fiind o formă de viață inteligentă în curs de dezvoltare – synth-urile – în raport cu o formă de viață deja stabilită – omenirea – ei se luptă pentru locul lor în lume, o narațiune captivantă care continuă să își pună o întrebare cu implicații care zguduie lumea: cine are dreptul de a stabili ce înseamnă să fii viu?

Se alătură noi membri în distribuție, Moss (The Matrix, “Jessica Jones”) și Allman (“True Blood”), alături de Sam Palladio (“Nashville”), Sonya Cassidy (“The Paradise”) și Leticia Wright (“Cucumber,” “Banana”). Ruth Bradley (“The Fall”), Will Tudor (“Game of Thrones”) și Neil Maskell (“Raised by Wolves”) își reiau rolurile în cel de-al doilea sezon așteptat cu nerăbdare al serialului dramatic nominalizat la premiile BAFTA.

Primul sezon din “HUMANS” a fost primit cu entuziasm de critici. The New York Times a declarat că serialul a părut proaspăt “grație unei abordări cu mai multe intrigi, o distribuție abilă și refuzului de a fi simplist”. The Sunday Times l-a descris ca fiind “Un mix extraordinar de carismă și sinistru” și The Guardian a conchis că a fost “inteligent și întunecat…unul din hiturile anului 2015”.

“HUMANS” a atins raitinguri impresionante la premiera primului sezon în SUA și Marea Britanie. Serialul a avut în medie 2.1 milioane de telespectatori pe AMC în Statele Unite și este în topul clasamentelor al dramelor de pe rețeaua de cablu în 2015. În Marea Britanie primul sezon a devenit serialul dramatic cu cel mai mare rating în peste 20 de ani al televiziunii Channel 4 .

Sezonul al doilea din “HUMANS” este scris de Sam Vincent și Jonathan Brackley ((Spooks: The Greater Good) alături de Joe Barton, Charlie Covell și Iain Weatherbyand este produs de Kudos în asociere cu Matador Films. Producătorii executivi sunt Derek Wax (“The Hour,”“Capital”) și Chris Fry (“The Smoke,”“Spooks”) din partea Kudos și Sam Vincent, Jonathan Brackley, HenrikWidman și Lars Lundström pentru Matador Films.
Noul sezon este produs de Paul Gilbert și regizat de Lewis Arnold (“HUMANS,”“Broadchurch”), Carl Tibbetts (“Black Mirror: White Bear”), Francesca Gregorini (The Truth about Emanuel) și Mark Brozel (“Dickensian”). Al doilea sezon a fost aprobat pentru Channel 4 de către Beth Willis și Simon Maxwell; și Joel Stillerman și Kristin Jones pentru AMC.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.