Ascultă acest articol


Veşti importante pentru fanii “Frozen”: sequel-ul are, în cele din urmă, o dată de lansare. Disney a anunţat în această săptămână că “Frozen 2” va avea premiera la data de 27 noiembrie 2019.

Animaţia va fi lansată la şase ani de la primul film deoarece, potrivit reprezentanţilor Disney, întreaga echipă încearcă să lucreze la un sequel pe măsura aşteptărilor fanilor. Nu trebuie să uităm că “Frozen” este cea mai de succes animaţie a tuturor timpurilor, depăşind la momentul lansării recordul deţinut până atunci de “Toy Story 3”.

Disney a anunţat că lucrează la un sequel pentru “Frozen” în mai 2015. De regia animaţiei se vor ocupa tot Chris Buck şi Jennifer Lee, amândoi au declarat că sunt fericiţi să facă parte din nou din echipa “Frozen”.

Nu au fost făcute publice detalii despre scenariu, dar ştim că membrii distribuţiei animaţiei originale  se vor întoarce: Kristen Bell (Anna), Idina Menzel (Elsa), Josh Gad (Olaf) şi Jonathan Groff (Kristoff).

Disney a lansat în 2015 scurtmetrajul de şapte minute “Frozen Fever”, care a rulat în cinematografe la începutul filmului live-action “Cinderella” (“Cenuşăreasa”).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.