The Warfighters

HISTORY transmite în exclusivitate serialul documentar “Eroii din trupele speciale”, un tablou autentic şi izbitor al mediului periculos în care acţionează militarii americani în prezent, regizat de Peter Berg, realizatorul filmului “Supravieţuitorul”, nominalizat la Oscar. Serialul este difuzat în premieră în fiecare marţi, începând cu 23 mai, de la ora 21:00.  

Noul serial prezentat de HISTORY® în România oferă o privire unică asupra provocărilor extreme cărora trebuie să le facă faţă zi de zi soldaţii, fiecare episod incluzând interviuri personale, secvenţe cinematografice pline de acţiune şi imagini reale filmate sau fotografiate din teatrele de operaţiuni din Irak şi Afganistan. Acest documentar captivant va aduce în faţa telespectatorilor experienţa umană a războiului: poveşti adevărate despre eroism, bravură, camaraderie, sacrificiu şi, mai presus de toate, onoare.

Primul episod din “Eroii din trupele speciale” surprinde lupta dintre armata SUA şi trupele irakiene pentru preluarea controlului asupra barajului Haditha din Irak.

Un promo al terifiantul documentar transmis de HISTORY în România poate fi găsit la următorul link:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.