Actorii din Urzeala tronurilor sprijină refugiații în campania Rescue Has No Boundaries.

La 5 ani de la începutul războiului din Siria, Comitetul internațional de salvare (IRC) anunță parteneriatul cu serialul HBO Urzeala tronurilor. Rescue Has No Boundaries atrage atenția asupra crizei globale a refugiaților și strânge fonduri pentru a ajuta milioanele de oameni strămutați de conflicte și dezastre naturale.

Campania Rescue Has No Boundaries este susținută de Lena Headey, împreună cu alți actori din Urzeala tronurilor, inclusiv Sophie Turner, Maisie Williams, Nikolaj Coster-Waldau, Liam Cunningham, DeObia Oparei, John Bradley, Tom Wlaschiha, Eugene Simon și Oona Chaplin.

Potrivit celor mai recente cifre ONU, există peste 60 de milioane de refugiați și oameni strămutați în întreaga lume. IRC le oferă momentan sprijin refugiaților sirieni din Siria, Iordania, Liban, Irak, Turcia, Serbia și Grecia.

“În prezent, ne confruntăm cu cea mai mare criză umanitară de la al Doilea Război Mondial”,

a spus David Miliband, președinte și CEO al Comitetului internațional de salvare. “Sperăm ca prin parteneriatul nostru cu HBO și Urzeala tronurilor să îndemnăm publicul să ia acțiune și să ajute refugiații.”

Pe site-ul Rescue.org/GameOfThrones sunt prezentate cazurile a milioane de oameni și se strâng fonduri pentru cei nevoiași.

IRC și HBO îi încurajează pe oameni să viziteze http://www.rescue.org/GameOfThrones pentru a afla despre nevoile refugiaților și felul în care îi pot ajuta.

#RealmToTheRescue

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.