Filmul românesc „Octav“, cu Marcel Iureş în rolul principal, va avea Premiera de Gală pe dată de 4 octombrie, la Sala Palatului, din Bucureşti, începând cu ora 19:00.

La eveniment va participa întreaga echipă, alături de regizorul Serge Ioan Celebidachi, producătorul Adela Vrînceanu-Celebidachi, directorul de imagine Blasco Giurato şi actorii din film: Marcel Iureş, Victor Rebengiuc, Andi Vasluianu, Lia Bugnar, Ioan Andrei Ionescu, Maria Obretin, Ştefan Velniciuc, Mihai Dinvale, Roxana Guttman, Silviu Biriş, Dana Rogoz, Alexandru Mandu, Alex Bogdan, Eric Aradits, Alessia Tofan, etc..

Publicul prezent va fi întâmpinat, încă de la intrare, cu o inedită expoziţie de fotografie, realizată în premieră pentru România, în care vor descoperi imagini din arhivele personale ale actorilor. O ocazie extraordinară pentru iubitorii de film de a-i observă pe protagoniştii din „Octav” în diferite ipostaze încă din primii ani de viaţă, până în prezent.

Biletele la Premiera de Gală sunt puse în vânzare în reţeaua Eventim şi pe eventim.ro: http://www.eventim.ro/ro/bilete/premieră-de-gala-a-filmului-octav-bucureşti-sala-palatului-470627/event.html

Preţul unui bilet este de 60 lei (categoria I); 40 lei (categoria II); 30 lei (categoria III).

Filmul „Octav” este clasificat cu AG (Audienţă Generală).

Lung-metrajul, regizat de Serge Ioan Celebidache, este o coproducţie România – Marea Britanie, realizată cu sprijinul Centrului Naţional al Cinematografiei, iar producător este Adela Vrînceanu Celebidachi.

Lansarea oficială în cinematografe a filmului va avea loc pe 6 octombrie 2017.

Teaserul filmului, creat de Good Hands, poate fi urmărit aici:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.