Fashion Police dă ultima amendă ținutelor nereuşite ale vedetelor într-o emisiune specială

0
1157
Ascultă acest articol


După mai mult de 20 de ani de momente distractive şi de neuitat, celebra franciză marca E! (o producţie marca Wilshire Studios) îşi va lua rămas-bun de la fani, în cadrul emisiunii speciale Fashion Police: The Farewell, care va fi difuzată miercuri, 29 noiembrie, la ora 22:00.

Având-o la cârmă, de la lansarea din 1995, pe legendara co-creatoare Joan Rivers, emisiunea Fashion Police a schimbat definitiv lumea culturii pop, analizând ţinutele de la toate galele de premiere şi evenimentele de modă importante, prin comentarii acide şi amuzante, în acelaşi timp. După moartea lui Joan, în 2014, franciza a continuat cu sprijinul fiicei ei, Melissa Rivers, care este producător executiv al formatului de la lansare încoace şi care a devenit şi una dintre gazde, în 2015. Acesteia i se alătură Giuliana Rancic, Brad Goreski, NeNe Leakes şi Margaret Cho. În ultimii 20 de ani, show-ul a avut invitate în platou o serie de vedete din lumea modei, sportului şi entertainment-ului, ca Gigi Hadid, Nicki Minaj, Laila Ali şi Martha Stewart, care au analizat ţinutele reuşite şi pe cele ratate, alături de gazdele Fashion Police.

„Fashion Police a fost o prezenţă perenă pe covorul roşu timp de peste 20 de ani şi a inspirat numeroase copii în domeniu. Stilul îndrăgit al lui Joan a stat ani de zile la baza francizei care a abordat moda într-o manieră distractivă şi suntem extrem de mândri de succesul longeviv al acesteia. Le suntem foarte recunoscători şi membrilor echipei Fashion Police – Melissa, Giuliana, Brad, Nene, Margaret şi colegilor lor – care au dus mai departe spiritul emisiunii, transformând această franciză în ceva unic”, a explicat directorul E!, Adam Stotsky.

„Mulţumesc televiziunii E! pentru că a văzut potenţialul Fashion Police de a schimba industriile fashion-ului şi entertainment-ului. Sunt extrem de mândră că am participat la ceva atât de important”, a transmis Melissa Rivers.

Postul E! va sărbători franciza în emisiunea specială Fashion Police: The Farewell, care va fi prezentată de producătorul executiv Melissa Rivers (alături de Giuliana Rancic, Brad Goreski, NeNe Leakes şi Margaret Cho) şi va analiza momentele memorabile din emisiune, vedetele care au venit în platou şi dezbaterile încinse legate de modă care au urmat. Telespectatorii vor avea parte de cele mai amuzante glume, segmentele lor preferate din show (ca „Bitch Stole My Look”, „Guess Me From Behind” şi „Starlet or Streetwalker”) şi de o mulţime de invitaţi surpriză, care se vor alătura emisiunii ce va sărbători formatul care a revoluţionat lumea modei. Emisiunea specială va duce publicul în culisele show-ului, alături de echipa de filmare, şi va include imagini nedifuzate până acum dintr-un episod în care Joan şi colegii ei discutau despre anii ’80.

E! rămâne destinaţia numărul 1 la nivel global referitoare la cultura pop şi va aduce în continuare telespectatorilor experienţe live de pe covorul roşu, analizând la cald lumea modei în ediţiile din 2018 ale emisiunii Live from the Red Carpet şi pe toate platformele digitale şi sociale ale brand-ului. În plus, E! News Look Book va reveni cu ediţii în care va analiza evoluţia stilului celor mai cunoscute nume din cultura pop şi moda contemporană şi ţinutele purtate la evenimentele de profil de la Hollywood de celebritățile de aici.

Fanii Joan Rivers îşi pot împărtăşi momentele preferate legate de Fashion Police pe Twitter, Instagram şi Facebook, folosind hashtag-ul #FashionPolice.

Urmăriți emisiunea specială Fashion Police: The Farewell, difuzată miercuri, 29 noiembrie, la ora 22:00, numai la E!

Emisiunea Fashion Police este produsă de Wilshire Studios. Melissa Rivers, Lisa Bacon şi Gary Snegaroff sunt producători executivi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.