Cu peste 80 de milioane de albume vândute în întreaga lume, Andrea Bocelli revine pe marile ecrane într-un fabulos show ce combină muzica pop și de operă cu patinajul artistic. Pe 22 decembrie de la 18:30 la Happy Cinema București, nu rata un spectacol ce îmbină moda, patinajul și muzica, susținut pe celebra Arena Di Verona din Italia.

Lasă-te fermecat de piese de operă emblematice și de reprezentații de patinaj uluitoare, într-un show audio-vizual extravagant.

Pentru prima dată în istoria spectacolului din Arena di Verona, protagoniștii vor fi medaliați olimpici din toată lumea, precum Shizuka Arakawa, Stéphane Lambiel, “Țarul” Evgeni Plushenko, Meagan Duhamel/Eric Radford și Meryl Davis/Charlie White.

A Legend of Beauty se axează pe femeile celebre din mitologia greacă, a căror povești de iubire și tragedie colorează și viețile contemporane. Prin poveștile lor, spectacolul celebrează feminitatea, prin reprezentațiile celor mai talentate nume de muzicieni și patinatori.  Mitologie clasică în cheie modernistă cu Venus, Elena din Troia, Circe și Medusa, într-un spectacol de neratat.

 https://youtu.be/yY5D6piJdO4

Prețul biletelor este de 35 lei și se achiziționează de la cinematograf, sau online prin iabilet.ro și Eventim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.