Noua serie Vânătorii de mituri: Generaţia următoare urmăreşte candidaţi fără teamă, dar înarmaţi cu unelte de constructori, cunoştinţe ştiinţifice solide şi nervi de oţel. Ei sunt gata să fie evaluaţi în fiecare săptămână, în timp ce verifică legende urbane şi dornici să devină noile supervedete din echipa Vânătorilor de mituri.

Vânătorii de mituri: Generaţia următoare marchează începutul unei noi epoci pentru acest program, pe măsură ce prezentatorul Kyle Hill îi aduce în faţa publicului pe concurenţi şi miturile pe care vor încerca să le demonteze în fiecare săptămână.

Folosind elemente spectaculoase, unele dintre probe se concentrează pe abilităţile de constructori ale participanţilor, altele le testează cunoştinţele ştiinţifice; unele le pun la încercare ingeniozitatea, iar altele se bazează pe tenacitate – dar toate au acelaşi obiectiv: să confirme sau să infirme noi mituri. Cu alte cuvinte, vânătoarea de mituri continuă, aducând în prim-plan curiozitatea, setea de cunoaştere şi dorinţa de a experimenta, care au fost componentele definitorii ale seriei originale. Alături de explozii, desigur…

Pentru mai multe detalii, accesaţi www.discovery.ro, pe Facebook la https://www.facebook.com/discovery.romania/ şi pe Twitter @Discovery.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.