Final Frontier #7 – singurul târg de carte SF&Fantasy a ajuns la ediția a-7a

0
1059
Ascultă acest articol


Pe 24 și 25 martie, cea de-a șaptea ediție a singurului târg de carte SF&Fantasy din țară, Final Frontier, te așteaptă cu noutăți editoriale, lansări fantastice, realități virtuale și ateliere supercreative la Universitatea Dimitrie Cantemir (Splaiul Unirii nr. 176) între orele 11:00 și 19:00.

Dacă vrei să îți muți adresa permanent pe Planeta Roșie, acum este momentul, căci ți-am pregătit toate instrumentele necesare: noutăți SF&F, cărți de colecție, ateliere de bandă desenată, limbă elfă și anime, jocuri VR, board games de inspirație SF și primul concurs de cosplay găzduit de Final Frontier.

Pentru prima ta #BibliotecăPeMarte poți alege dintre cărțile SF&Fantasy aduse de editurile Nemira, Paladin, Crux Publishing, Crime Scene Press, Millennium Press, Tritonic, Pavcon, Herg Benet, Quantum Publishing și Books Express. Profită de pachetele-cadou, dar și de volumele clasice SF&Fantasy cu reduceri de până la 80%.

Poți face antrenamente pentru decorul marțian în Realitatea Virtuală alături de Gateway VR Studio și ale lor Space Pirate, theBlu sau Summer Funland.

Umple-ți bagajul de astronaut cu benzile desenate și figurinele Supererou.ro, iar dacă vrei obiecte printate 3D, ResearchX.ro le-a pregătit pentru tine. Sau poate vrei să porți un fanart special creat de Nyx Art și Wizz Art Room?  Nu te vei plictisi nici într-o mie de ani de un board game de inspirație SF de la Pionul.ro.

Lista completă a EXPOZANȚILOR aici.

Vino la cele mai fantastice EVENIMENTE – lansări de carte, club de lectură, discuții și paneluri – poate reușești să convingi și un scriitor să vină cu tine în călătorie și să scrie primele pagini ale noii civilizații de pe Marte. La #FF7 te așteaptă, cu cele mai noi cărți ale lor, scriitorii: Marian Coman, Adrian Mihălțianu, Ana-Maria Negrilă, George Cornilă, Aurel Cărășel, Daniel Timariu, Lucian-Dragoș Bogdan, Teodora Matei și mulți alții.

Nu uita nici de Droid Hunt marca 501st Legion – Romanian Outpost sau de concursul de scriere creativă al Societății Tolkien din România, ambele îți pot aduce premii surpriză. Poți să te bucuri, ca de fiecare dată, de ATELIERELE: Astronomie, Limbă elfă, Benzi desenate sau Spirite anime.

BONUS #FF7: un concurs de cosplay creat special pentru fanii pasionați, aici ai toate detaliile. Vino să vezi cum persoanje SF prind viață. Și o sesiune de Q&A cu booktuberi despre cum va arăta în viitor cronica de carte.

Stai cu ochii pe Final Frontier.ro și nu uita de Evenimentul creat pe Facebook pentru discuții și noutăți marca #FF7

Intrarea liberă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.