Eroi neobișnuiți este titlul unei serii de filme ce vine luna aceasta la DIVA cu povești demne de blockbuster și cu personaje îndrăgite ce vor fi difuzate în fiecare vineri de la 20:00, începând cu 6 iulie.

Filmele de vineri seara debutează la DIVA cu fimul de familie despre curajosul și excepționalul Babe programat pe data de 6 iulie.

Pe 13 iulie, în premieră la DIVA, poți urmări Shrek pentru totdeauna (Shrek Forever After). Filmul este o animație fantastică cu accente de comedie și este al patrulea din seria Shrek. De această dată îndrăgitul căpcăun pășește într-o versiune alternativă și complet cu susul în jos al regatului Far Far Away care este guvernată de alunecosul Rumpelstiltskin. Personajele au voci celebre ca: Eddie Murphy (câștigător al premiului Kids Choice Awards pentru cea mai bună voce într-un film de animație – Măgărușul), Mike Myers (Shrek), Cameron Diaz (Prințesa Fiona), Antonio Banderas (Motanul încălțat) și Julie Andrews (Regina).

Seria de poveștile fantastice trăite de personaje remarcabile este continuată pe 20 iulie de comedia Lemony Snicket o serie de evenimente neprevăzute (Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Eents) din distribuție făcând parte starurile: Jim Carrey, Jude Law și Meryl Streep și se sfârșește cu filmul de acțiune King Kong, pe 27 iulie, cu Naomi Watts, Jack Black și Adrien Brody.

Când weekendul se apropie DIVA vă invită să urmăriți un film cu Eroi neobișnuiți ce vă vor face serile mai plăcute în fiecare vineri de la 20:00, începând cu 6 iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.