Cei mai celebrii actori vin la DIVA și te invită Sub farmecul Hollywood-ului în fiecare vineri din luna august, de la ora 21:00.

Sunt curajoși, puternici, protectori, amuzanți și fermecători și vă dau întâlnire la DIVA în serile de vineri ale lunii august Sub farmecul Hollywood-ului.

George Clooney are un job care presupune multe bagaje, călătorește în jurul lumii și concediază oameni, dar descoperă că există și o altfel de viață atunci când întâlnește o potențială iubire în comedia Sus, în aer (Up in the Air).

Tom Cruise joacă în misteriosul film Vanilla Sky – deschide ochii (Vanilla Sky) și întruchipează un tânăr jurnalist carismatic și bogat ce se află în căutarea iubirii adevărate. Russell Crowe este și el prezent și îmbracă hainele generalului roman Maximus în filmul premiat cu cinci Oscaruri, Gladiatorul (Gladiator).

Eddie Murphy este Un prinț în America (Coming to America) și joacă rolul prințului din Zamuda, care își caută sufletul pereche în Queens, New York. Richard Gere are parte de romantism, prietenie și maturizare jucând rolul unui tânăr care trebuie să termine Școala Superoară de Ofițeri pentru a deveni pilot în marina americană în filmul Ofițer și gentleman (An Officer and a Gentleman).

George Clooney, Tom Cruise, Russell Crowe, Eddie Murphy și Richard Gere te introduc Sub farmecul Hollywood-ului în fiecare vineri din luna august, de la ora 21:00 la DIVA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.