Din 1 septembrie, copiii își fac un nou prieten, numai pe Minimax: Vafă, un cățel magic, care îi așteaptă în fiecare zi a săptămânii, de la ora 18:55, în câte două episoade live-action, pline de aventuri și culoare. Primul sezon al noului serial Minimax „Vafă, câinele minune” – care totalizează 15 episoade – se va termina pe 7 septembrie, producția fiind apoi difuzată zilnic, din 10 septembrie, în reluare, de la orele 10:05 și 17:30 (câte un episod).

În scenariu, Jess (mama lui Evie) și Simon (tatăl lui Doug) se căsătoresc și formează o nouă familie, cu 4 membri. Când ajung acasă, după nuntă, găsesc printre cadourile primite un pui de cățeluș. El e Vafă, un pudel în miniatură care nu are microcip și al cărui stăpân nu e de găsit, așa că rămâne în familia Brooklyn-Bell. Cățelul nu este însă unul oarecare – e magic (Evie descoperă că vorbește), ghiduș, aventuros și le va schimba tuturor viețile!

Vecina familiei, doamna Hobbs, e singura nemulțumită de situație: ea iubește numai pisicile și stă cât mai departe de noul patruped. Dar Vafă nu se supără – se înțelege bine cu toată lumea, și cu motanul ei (George), și cu toți ceilalți cățeluși din poveste (Baxter, Trevor și Violet).

Serialul „Vafă, câinele minune” (producție Marea Britanie, 2018) a ajuns la sezonul 2 în țara-mamă. Filmările au loc la celebrele Studiouri Shepperton din Surrey (unde s-au filmat pelicule celebre, ca „Jurnalul lui Bridget Jones”, „Harry Potter și Prizonierul din Azkaban” și „Mary Poppins revine”). Cu o distribuție talentată și o poveste perfectă pentru micii telespectatori, serialul (în care Vafă este interpretat de 3 pudeli identici) se adresează copiilor de 4 – 7 ani, pe care îi învață în fiecare episod lecții de viață valoroase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.