Din 30 octombrie, AMC HD intră în grila UPC

0
1338
Ascultă acest articol


Începând din 30 octombrie 2018, programul postului AMC va fi introdus la calitate HD în grila UPC România. AMC HD se va regăsi pe poziția 117 în grilă și va fi disponibil tuturor clienților de televiziune digitală UPC. Una dintre cele mai populare şi premiate mărci din istoria televiziunii, AMC a debutat în România pe 5 noiembrie 2014. Un an mai târziu (6 decembrie 2015), programul postului AMC era disponibil HD în toată România. Din august 2016, postul de televiziune are feed dedicat și difuzează conținut unic pentru țara noastră, cu subtitrare în limba română.

Anul acesta, pe AMC vedem 9 seriale în premieră, majoritatea producții proprii (marca AMC Studios), apreciate de critici și de fani: „Fear the Walking Dead”, „The Terror”, „Into the Badlands”, „Humans”, „Better Call Saul” și „Stan Against Evil” (care va fi difuzat într-un maraton de Halloween, pe 30 și 31 octombrie). O altă producție originală proprie este și seria „Visionaries”, care include momentan documentarele „Istoria secretă a benzilor desenate” (dat în primăvară pe post, axat pe oamenii, poveștile și evenimentele care au transformat lumea benzilor desenate) și „James Cameron: Povestea științifico-fantasticului” (găzduit de celebrul regizor care a stat în spatele atâtor filme SF de succes și difuzată în vara aceasta).

Pentru 2019, AMC pregătește sezonul 2 din serialul-antologie „The Terror”, care se va axa pe un spirit amenințător, care bântuie o comunitate japonezo-americană în Al Doilea Război Mondial, povestea pendulând între California de Sud și Pacific. În plus, AMC a prelungit și serialele producție proprie „Fear the Walking Dead” și „Better Call Saul” cu un nou sezon, al cincilea.

În plus, UPC va adăuga în grilă din aceeași dată și postul TV Paprika HU (în pachetul Panonia, pe poziția 763), care difuzează aceleași emisiuni de succes ca feed-ul românesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.