Netflix anunță astăzi trailerul oficial pentru cel de-al doilea sezon din serialul original Suburra, care se va lansa pe Netflix pe 22 februarie. Serialul Suburra este primul thriller original italian Netflix produs de Cattleya – parte din ITV Studios – în colaborare cu Rai Fiction.

În noul trailer, Aureliano își amintește de personajele care au murit în primul sezon, Spadino nu își mai dorește să fie controlat și Lele devine polițist după moartea tatălui său. Toate personajele sunt pregătite să controleze Roma și politica ei.

Bazat pe romanul cu același nume, povesteaSerialului Suburra sezonul 2 se petrece în Roma, la trei luni de la finalul primului sezon și urmărește ultimele 15 zile înaintea alegerilor pentru primăria Romei. Luptele între organizații criminale, politicieni corupți și Vatican sunt din ce în ce mai puternice. Ce noi alianțe se vor forma și care sunt noile strategii pe care le vor implementa pentru a obține controlul asupra Romei?

Protagoniștii se întorc: Aureliano (Alessandro Borghi), Spadino (Giacomo Ferrara), Lele(Eduardo Valdarnini), Sara Monaschi (Claudia Gerini), Amedeo Cinaglia (Filippo Nigro) și Samurai (Francesco Acquaroli). Alături de ei, câteva personaje din primul sezon devin cruciale în lupta pentru putere: sora lui Aureliano, Livia Adami (Barbara Chichiarelli), Adelaide Anacleti (Paola Sotgiu), mama lui Spadino și Angelica (Carlotta Antonelli), soția lui.

Viețile personajelor principale se îmbină cu poveștile noilor personaje secundare: Nadia(Federica Sabatini), fiica unui mic șef din Ostia care începe să lucreze cu Aureliano, Cristiana(Cristina Pelliccia), un ofițer de poliție determinat și onest care încarcă să încheie cariera lui Lele și Adriano (Jacopo Venturiero), crainic radio și „finul” lui Samurai, care urmăresc de aproape campania electorală a candidatului la primărie Cinaglia.

Al doilea sezon este scris de Barbara Petronio,alături de Ezio Abbate și Fabrizio Bettelli. Regizori sunt Andrea Molaioli (Suburra The Series, The Girl by the Lake, The Jewel) și Piero Messina (The Wait).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.