Black Tech Group, dealer autorizat Xiaomi, renumitul brand de telefoane mobile și gadgeturi, anunță deschiderea primului magazin Mi Store din România.

Amenajat ca un concept-store, acesta va fi inaugurat sâmbătă, 20 aprilie, în centrul comercial Mega-Mall din Capitală (Bd. Pierre de Coubertin 3-5, nivel 1), pe o suprafața generoasă de 200 de mp.

Mi Store aduce în fața publicului ultimele modele de smartphone Xiaomi, dispozitive inteligente pentru casă și gadgeturi inovative din zona de lifestyle.

Magazinul se adresează fanilor Xiaomi și tuturor celor interesati și pasionati de telefoane mobile, gadgeturi și produse inovatoare “smart home”, precum și celor care își doresc dispozitive high-tech la un raport calitate/utilitate/preț foarte bun.

Decizia de a deschide Mi Store este o consecință firească a creșterii popularității brandului Xiaomi în România, a deschiderii spre inovație și noutate a consumatorului român și a numeroaselor solicitări de la fanii români ai mărcii. Mi Fans sunt asteptați în numar mare la deschidere, ocazie cu care vor putea testa produsele și le vor putea achiziționa la prețuri speciale, în cadrul unor promoții inedite. 150 fani vor primi cadouri, marele premiu fiind un smart-phone Mi Mix 3.

Sunt asteptați să participe la deschidere înalte oficialități si reprezentanți oficiali Xiaomi.

Investiție de 250 de mii de euro

Mi Store Mega Mall este realizat de Black Tech Group în parteneriat cu Xiaomi, în urma unei investiții de aproximativ 250 de mii de euro și este primul dintr-o serie de viitoare magazine ce urmează a fi deschise.

Amenajarea interioară urmează întru totul standardele și identitatea brandului Xiaomi, oferind un spațiu modern, decorat cu materiale naturale și vitrine contemporane.

Xiaomi a devenit în ultimii ani o forța mondială, ocupând locul patru în industria globală de telefonie mobile (smartphones) și gadgeturi.

Xiaomi are cea mai mare aplicație IoT, de integrare a produselor pentru consumatori, cu peste 150,9 milioane de dispozitive inteligente (cu excepția telefoanelor inteligente și laptopurilor) conectate la platforma sa.

Publicul său este format din oameni îndrăzneți, pasionați de tech, care își prețuiesc timpul liber și vor să își ușureze traiul din orașele moderne, trecând peste convențional și transformând viața de zi cu zi într-un concept de smart-life.

În prezent, produsele Xiaomi se vând în peste 80 de țări din întreaga lume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.