The Mule / “Curierul Traficanților” – Blu-ray Review

EDIŢIE : Normală

GEN : Dramă

VIDEO :

Resolution: 1080p Aspect ratio: 2.40:1 (16×9)

AUDIO :

DTS-HD Master Audio: Engleză 5.1, Dolby Digital: Cehă 5.1, Polonă 5.1/VO, Rusă 5.1

SUBTITRĂRI : Română, Arabă, Bulgară, Cantoneză, Cehă, Chineză, Coreeană, Croată, Ebraică, Estonă, Letonă, Lituaniană, Maghiară, Polonă, Portugheză – Europa, Rusă, Slovenă, Tailandeză, Turcă

NUMĂR DISCURI : 1

CLASIFICARE : N-15

DATA LANSĂRII : IUNIE 2019

DURATA : 116 min

PREŢ : 79.99RON

DISTRIBUITOR: ProVideo.ro

SINOPSIS

Earl Stone (Eastwood) este un veteran de 80 de ani alienat și ajuns în pragul falimentului, pe punctul de a-și închide afacerea, în momentul în care i se oferă oportunitatea de a câștigă bani doar pentru a conduce dintr-o locație în alta. Fără să realizeze în ce se bagă, Earl descoperă prea târziu că tocmai a devenit curier pentru un cartel mexican care se ocupă cu traficul de droguri. Însă își face treaba atât de bine, încât este promovat la lucru în echipă alături de un traficant.

DESPRE BLU-RAY

Carcasa este normală, iar în interior nu mai există alte materiale, flyere, reclame, promoții e.t.c.

Odată introdus Blu-ray-ul în player apare sigla producătorului și apoi meniul animat cu muzică pe fundal. După apăsarea butonului Play urmează câteva avertismente antipiraterie, înainte de începerea filmului.

BONUSURI

  • Making of Curierul Tranficanților: Nu poți fugi la nesfârșit: Actorul, producătorul și regizorul Clint Eastwood, împreună cu actorii din distribuția stelară a filmului și echipa de producție ne oferă detalii interesante despre realizarea acestui film care marchează întoarcerea lui pe marile ecrane.
  • Videoclip – Toby Keith – “Don’t let the Old man In”.

TRAILER https://www.youtube.com/watch?v=N_QksSzK7sI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.