Crash intră pe circuit și este gata de cursă odată cu lansarea Crash™ Team Racing Nitro-Fueled pentru PlayStation 4, PlayStation 4 Pro, Nintendo Switch și Xbox One, inclusiv Xbox One X. Începând cu data de 3 iulie, evenimentul Gran Prix aduce conținut gratuit în fiecare sezon pentru toți cei care au achiziționat jocul, câte un circuit nou în fiecare sezon plus personaje și alte elemente cosmetice pe care jucătorii le pot câștiga.

Dezvoltat de Beenox și distribuit de Activision, Crash Team Racing Nitro-Fueled este construit de la zero pe baza jocului Crash Team Racing și aduce la zi personajele, carturile si circuitele din jocul original cu ajutorul unui motor grafic modern. Jucătorii vor concura alături de personaje binecunoscute precum Crash, Coco și Dr. Neo Cortex împotriva invadatorului Nitros Oxide pentru a salva planeta noastră de la distrugere. De asemenea, pe lângă circuitele din CTR, jucătorii vor avea ocazia de a concura și pe circuite reimaginate pe baza celor din Crash Nitro Kart, inclusiv într-un mod competitiv online ce debutează cu ocazia aniversării de 20 de ani a jocului.

“Așteptarea a luat sfârșit și ne bucurăm enorm că jocul Crash Team Racing Nitro-Fueled este acum gata pentru cursa lui inaugurală,” a afirmat Thomas Wilson, Co-Studio Head la Beenox. “Am abordat dezvoltarea jocului cu mare grijă și atenție pentru detalii și am făcut-o atât pentru fanii jocului original Crash Team Racing, cât și pentru fanii genului kart racing din ziua de azi.”

Pentru prima oară în 20 de ani, fanii Crash Team Racing își vor putea personaliza carturile și personajele din joc în Crash Team Racing Nitro-Fueled. Jocul modernizat va oferi jucătorilor posibilitatea de a combina o mulțime de elemente precum caroseria cartului, roțile, culorile și desenele pentru a obține un personaj pe gustul fiecăruia. În plus, Crah Team Racing Nitro-Fueled vine și cu posibilitatea de schimbare a skin-ului pentru personajele din joc, cât și cu animații speciale în cazul unora dintre ele, pe care le veți descoperi pe podium dacă veți câștiga o cursă unul dintre primele trei locuri.

Jucătorii pot primi elemente cosmetice pe parcursul modului Adventure, cât și bănuți Wumpa pe care îi pot folosi în zona Pit Stop pentru a achiziționa altele în plus. De asemenea, fiecare personaj are propriile lui caracteristici, iar acest lucru readuce în prim plan clasele Beginner, Intermediate și Advanced astfel încât jucătorii să-și poate alege personajul și în funcție de modul în care se comportă pe circuit.

Crash Team Racing Nitro-Fueled este acum disponibil în magazinele partenerilor Activision din România pentru PlayStation 4, Xbox One și Nintendo Switch. Mai multe informații despre Crash Team Racing Nitro-Fueled sunt disponibile la www.crashbandicoot.com/crashteamracing. Fanii sunt invitați să acceseze și paginile jocului de pe Twitter, Facebook, și Instagram, precum și canalul de Youtube la adresa YouTube.com/crashbandicoot.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.