Ascultă acest articol


Operation Apocalypse Z este cea mai nouă actualizare de conținut pentru Call of Duty: Black Ops 4, fiind acum disponibilă pentru PlayStation 4 și ulterior pentru celelalte platforme.

Nu este o surpriză pentru nimeni faptul că Z vine de la Zombies, tema principala a acestei actualizari. În acest sens, harta principală din modul Blackout a suferit o transformare demnă de o apocalipsă zombies, în timp ce acțiunea pe harta Alcatraz are acum loc noaptea, un moment prielnic pentru ca aceștia să iasă din cotloanele în care au zăcut atât. Peste puțin timp, două noi moduri tematice Blackout vor fi și ele adăugate gratuit în cadrul acestui eveniment, Pandemic și Alcatraz Horde.

Operation Apocalypse Z aduce cu sine și un specialist nou, Reaper, un robot de luptă ale cărui specialități includ Radar Shroud ce impiedică inamicii să-și folosească minimap-ul și un minigun cu o putere masivă de foc.

Secțiunea Black Market a fost și ea reîmprospătată cu echipamente noi pentru specialiști, skin-uri pentru arme, gesturi dar și arme noi precum Reaver C86 Crossbow, Argus Shotgun din Black Ops III, Daemon 3XB Mastercraft, MOG 12 MKll și Vendetta MKll.

Nu în ultimul rând, Operation Apocalypse Z adaugă Perk-uri și poțiuni noi pentru experiențele Zombies incluse în joc, însă asta nu este tot.

Cei care dețin Black Ops Pass primesc încă trei hărți pentru modurile multiplayer și anume Der Schatten unde acțiunea are loc într-un sat înzăpezit din Alpi, Remnant cu ale sale mlaștini misterioase din Louisiana și nu în ultimul rând Havana, o hartă inspirată de cea cu același nume din Call of Duty: Black Ops. De asemenea, noua experiență Zombies numită Alpha Omega reuneăte atât personaje Primis, cât și Ultimis (scuze, Zombies nerd talk), fiind prima oară când ele luptă împreună împotriva hoardei de zombies.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.