După ce a fost încarcerată pe nedrept, Constance Mayer (interpretată de Michèle Bernier) se hotărăște să își schimbe cariera. După vârsta de 50 de ani, fosta fermieră obține diploma în drept și se mută in Marseille pentru stagiu obligatoriu de practică sub îndrumarea severului judecător Frédéric Filiponi (interpretat de Arié Elmaleh). Stagiara (La Stagiaire) este un nou serial franțuzesc, care începe în premieră la DIVA, din 5 august. Primele patru sezoane sunt programate în intervalul luni-vineri, de la ora 18:00.

Acest serial franțuzesc a fost conceput inițial ca film, dar datorită succesului, a fost transformat într-un serial cu aceleași personaje. Întreg serialul este condus de curioasa și empatica stagiară, care îi uimește pe toți cu bunătatea și spiritul ei.

Pe parcursul a celor 4 sezoane, publicul descoperă diferite fațete ale personajului. Scopul ei este să respecte omul și justiția, să gândească înainte să acționeze și descopere întotdeauna adevărul, să lupte împotriva probelor când instinctul o îndeamă, să înfrunte prejudecăți și să țină piept superiorilor și opiniei publice. Fiecare episod tratează un caz diferit, o tragedie, care vine la pachet cu mustrări de conștiință și o încălcare a legii.

Din 5 august rămâi cu DIVA și fă cunoștință cu îndrăgita Constance Mayer în noul serial Stagiara, de luni până vineri, de la 16:00!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.