The Meg / “MEG: Confruntare în adâncuri” – Blu-ray Review

EDIŢIE : Normală

GEN : Acțiune, Aventură

VIDEO :

Resolution: 1080p

Aspect ratio: 2.39:1 (16×9)

AUDIO :

Dolby Atmos True-HD: Engleză

DTS-HD Master Audio: Engleză 5.1

Dolby Digital: Cehă 5.1, Maghiară 5.1, Hindi 5.1, Rusă 5.1, Polonă 5.1/VO, Tailandeză 5.1, Telugu 5.1, Turcă 5.1, Tamil 5.1

SUBTITRĂRI : Română, Arabă, Bulgară, Cehă, Chineză, Coreană, Croată, Ebraică, Hindi, Maghiară, Polonă, Portugheză-Europa, Rusă, Slovenă, Tailandeză, Tamil, Telugu, Turcă

NUMĂR DISCURI : 1

CLASIFICARE : A.P.-12

DATA LANSĂRII : DECEMBRIE 2018

DURATA : 113 min

PREŢ : 72.99RON

DISTRIBUITOR: ProVideo.ro

SINOPSIS

Submarinul unei echipe de cercetatori este atacat de o creatură marină uriaşă, despre care se ştia că dispăruse, iar acum a rămas avariată pe fundul Pacificului, fără posibilitate de ieşire pentru echipaj. Cu puţin timp la dispoziţie, Jonas Taylor (Jason Statham) – scafandru profesionist expert în salvări – este recrutat pentru a conduce misiunea de salvare a cercetătorilor şi a întregului ocean de ameninţarea imparabilă a unui rechin gigant preistoric, cunoscut sub numele de Megalodon.

Ceea ce nimeni nu îşi putea imagina este faptul că Taylor a mai întâlnit monstrul în urmă cu câţiva ani, în timpul unei expediţii în adâncul oceanului. Acum, împreună cu Suyin (Li Bingbing), acesta trebuie să îşi înfrunte frica şi să-şi rişte viaţa pentru a salva situaţia, chiar cu riscul de a se lovi din nou de cel mai mare prădător din toate timpurile.

DESPRE BLU-RAY

Carcasa este normală, iar în interior nu mai există alte materiale, flyere, reclame, promoții e.t.c.

Odată introdus Blu-ray-ul în player apare sigla producătorului, trailere și apoi meniul animat cu muzică pe fundal. După apăsarea butonului Play urmează câteva avertismente antipiraterie, înainte de începerea filmului.

BONUSURI

  • The Meg – Making Of
  • Crearea bestiei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.