Metallica și Orchestra din San Francisco se reunesc pentru un nou proiect S&M², aniversând 20 de ani de la prima colaborare, în urma căreia s-a născut albumul S&M, câștigător al premiului Grammy.

Filmul cuprinde primele concerte live ale S&M, în 20 de ani, dar și variante simfonice ale cunoscutelor cântece ale trupei scrise și lansate de la show-ul original.

Trafalgar Releasing anunță lansarea filmului Metallica & San Francisco Symphony: S&M², care intră în cinematografele din întreaga lume din 9 octombrie, inclusiv în rețeaua Cinema City din România.

Metallica și Orchestra din San Francisco s-au reunit anul acesta pentru a marca două decenii de la lansarea primului proiect împreună: S&M (Symphony & Metallica), aniversând momentul cu un nou concert memorabil – S&M², filmat în Chase Center din San Francisco.

Primele concerte S&M (Symphony & Metallica) au fost susținute de Metallica alături de Orchestra San Francisco, sub bagheta dirijorului Michael Kamen, în primăvara anului 1999, la Berkeley Community Theatre.

Înregistrate live pe 6 și 8 septembrie, spectacolele celebrează, de asemenea, deschiderea impresionantă a Chase Center, un plus istoric pe malul oceanului. Incluzând mai multe piese din lansarea originală ’99 S&M, precum și versiuni simfonice ale pieselor noi ale trupei Metallica lansate de atunci, versiunea cinematografică oferă milioanelor de fani din întreaga lume șansa de a eclipsa timpul și de a experimenta spectacolul ca un concert modern pe marele ecran.

Legendarul dirijor Michael Tilson Thomas își încheie prima săptămână din ultimul sezon ca director muzical al Orchestrei din San Francisco cu o apariție specială, dirijând o parte din spectaculosul show.

Prima colaborare a trupei Metallica cu Orchestra din San Francisco s-a transformat într-un album care a câștigat premiul Grammy – S&M – devenind, cu timpul, o adevărată legendă în istoria muzicii. Iar reunirea celor două nume iconice este atât un tribut adus primei colaborări, cât și un moment special oferit fanilor.

Evenimentul memorabil va fi proiectat și în rețeaua Cinema City România.

Biletele au fost puse deja în vânzare, grăbeștCinema City Românial tău de pe cinemacity.ro: http://bit.ly/MetallicaConcertCinemacity. Locurile sunt limitate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.