Jennifer Lopez îşi surprinde fanii cu avanpremiera naţională “Hustlers: Striptease pe Wall Street”, numai la Cinema City

0
913
Ascultă acest articol


O nouă ediţie Ladies Night îşi aşteaptă fanele în această seară, când cu începere de la ora 19.30 va avea loc avanpremiera naţională a filmului ,,Hustlers: Striptease pe Wall Street”, numai în reţeaua Cinema City.

Pe lângă ocazia de a vedea filmul în exclusivitate absolută în România, Ladies Night oferă scenariul perfect pentru a petrece o seară reuşită alături de prietene, la cinema, cu două produse cosmetice cadou. Un ruj şi o ojă reprezintă premiile garantate la cumpărarea fiecărui bilet din cadrul campaniei Ladies Night. Iar sala de cinema este locul perfect pentru a te bucura de film în cele mai bune condiţii, așa cum l-au gândit creatorii săi, pe marele ecran. Biletele s-au pus deja în vânzare şi pot fi achiziţionate accesând linkul următor: http://bit.ly/2miO7Km

Inspirată dintr-un articol publicat în revista New York Magazine care a devenit viral în 2016, acțiunea filmului ,,Hustlers: Striptease pe Wall Street” urmărește un grup de foste stripper-iţe care se ambiționează să se îmbogățească, folosind însă metode mai puțin ortodoxe… își jefuiesc foştii clienți.

Destiny (Constance Wu) alege să lucreze într-un club de striptease pentru a-şi câştiga existenţa. Viaţa ei se schimbă total când se împrieteneşte cu Ramona (Jennifer Lopez), cea care câştigă cei mai mulţi bani în club. Ramona îi arată cum să-şi tapeze de bani clientela bogată formată în special de tipi de pe Wall Street. Când criza economică din 2008 le afectează şi lor profiturile, fetele pun la cale o schemă îndrăzneaţă şi periculoasă pentru a-şi lua vieţile inapoi.

Urmăreşte-le pe Jennifer Lopez, Constance Wu, Julia Stiles şi Cardi B într-un film intens, scandalos şi captivant bazat pe fapte reale, Un film distribuit de Vertical Entertainment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.