Victor Cruz se va alătura echipei de prezentatori ai emisiunii Pop of the Morning. Fostul jucător de fotbal american va găzdui emisiunea de la 15:00, alături de Lilliana Vazquez și Scott Tweedie, noi membri ai familiei E! News.

“Sunt pregătit să încep această călătorie alături de E! Entertainment în cadul emisiunii ‘Pop of the Morning’ de luni până vineri,” a declarat Cruz pentru fani. “Sunt încântat de această etapă din viața mea. Sunt fericit că mă veți vedea într-o perspectivă diferită. Stați cu ochii pe mine!”

Victor Cruz iși dedică deasemena timpul numeroaselor activități caritabile și este un filantrop activ. A lansat Fundația Victor Cruz în 2014, care îi încurajează pe copii să facă sport și oferă burse de studiu. În 2016 a lansat în școli programul Science in Sports în parteneriat cu Boys & Girls Club of America.

Lilliana Vazquez este câștigătoare a premiului Emmy, vedetă TV, style expert și un contributor activ în cadrul emisiunilor TODAY, E! News, Wendy Williams, The Talk și Rachael Ray Show. Lilliana a apărut în Access Hollywood și Access Daily în calitate de corespondent, realizând interviuri cu cele mai mari nume din divertisment și a fost prezentă pe covorul roșu la numeroase decernări de premii, inclusiv Oscar, Golden Globes și Met Gala. S-a născut în Fort Worth, Texas și este mândra că este prima generație de Latinx (termen folosit pentru latini/latine).

Direct din Sydney, Australia, Scott Tweedie este prezentator TV și reporter, a participat la programe ca Dancing With The Stars Australia, I’m A Celebrity Get Me Out Of Here, Studio 10 de la Network 10 și este gazda celui mai urmărit program de muzică din SUA, The Loop. Scott a debutat în televiziune în rolul de prezentator al emisiunii Prank Patrol, difuzată la nivel internațional de BBC și ABC. Cea mai recentă realizare profesională a lui Scott este munca de reporter de entertainment și fashion pentru cea mai mare și mai exclusivistă cursă din Australia, The Melbourne Cup Carnival.

Știrile din lumea divertismentului sunt livrate în direct din Los Angeles!

E! News este difuzat de marți până sâmbătă, de la 14:00, urmat de Pop of the Morning, care este difuzată de E! Entartainment, de marți până sâmbătă, de la 15:00 și E! News: Daily Pop de la 16:00!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.