Legile Misterelor: Cuvintele Ucid din 21 iunie la DIVA

0
836
Ascultă acest articol


Un nou film din seria Legile misterelor este difuzat în premieră, duminică, 21 iunie, de la 16:00, la DIVA. Amy Winslow (Jill Wagner) și Detectivul Travis Burke (Kristoffer Polaha) continuă să investigheze împreună misterele din Garrison, Washington.

Legile misterelor: Cuvintele ucid (Mystery 101: Words Can Kill, 2019) aduce noi mistere pentru Amy și Detectivului Burke. Amy merge la biroul ei într-o seara de duminică si este surprinsă de un intrus, care aproape o rănește în încercarea de a evada. Imediat ce Detectivul Burke sosește la fața locului, cei doi descoperă că intrusul nu a luat absolut nimic. Incidental este doar începutul unor evenimente ciudate, a unor crime, ce duc inevitabil la arestarea lui Graham Wilson (Robin Thomas), autor faimos al unor romane cu detectivi și tatăl lui Amy.

Anchetat pentru uciderea publicistului care i-a lansat cariera literară, Graham trebuie să explice de ce în mașina lui se află un recipient cu kerosen și cum de un om a fost împușcat în mașina lui atunci când era parcată în fața casei.

Convinsă că tatăl ei este nevinovat, Amy se hotărăște să-l găsească pe adevăratul criminal, alături de prietena ei, Holly (Amanda Wong) și asistentul ei, Bud (Preston Vanderslice). Ei află cu ajutorul Detectivului Burke că Detectivul Jenk (Eric Keenleyside) este în oraș pentru târgul de carte și că acesta a întrebat despre tatăl lui Amy sub pretextul unei colaborări literare. Un alt suspect este actualul publicist al tatălui ei, Rick Fitch (Milo Shandel), care pare că a plagiat una dintre lucrările lui Graham. Iar un ultim suspect este un fan foarte insistent.

Cum se va încheia târgul de carte din Garrison? DIVA aplică Legile misterelor, duminică, 21 iunie, de la 16:00!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.